ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !

 


Μέχρι σήμερα είχαμε δεσμευτεί - και το πραγματοποιούμε - να στέλνουμε από τρία έως πέντε  των εξαιρετικά καλαίσθητων βιβλαριδίων των ΔΩΡΕΑΝ Χαιρετισμών της Παναγίας μας σε οιονδήποτε μας το ζητήσει , με μοναδική προυπόθεση να αναλαβει τα ταχυδρομικά τέλη !!

Όμως πολλοί μας ζητούσαν να τους στείλουμε πολλές δεκάδες ή και εκατοντάδες βιβλαρίδια για να τα δώσουν στον Πνευματικό τους, στον Ιερό Ναό της Ενορίας τους ή και σε κάποια Ιερά Μονή με την οποία συνδέονται πνευματικά !

Το να αναλάβουμε ΜΟΝΟΙ μας αυτό το οικονομικό κόστος είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Όμως ΜΑΖΙ με εσάς ΟΛΑ είναι απολύτως ΕΦΙΚΤΑ

Έτσι εξηγούμε στον παρακάτω σύνδεσμο πως οι Εκδόσεις ΕΦΥΜΝΙΟΝ , οι οποίες από τα μέσα του 2023 έχουν αναλάβει την εκτυπωση και την διανομή των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων των Χαιρετισμών,  μπορούν ΜΑΖΙ με εσάς, σε αγαστή συνεργασία και με συμμετοχή τους στο κόστος αυτό, να σας παρεχουν όσα βιβλαρίδια χρειάζεστε !

Δείτε αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο

ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.