ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!


 

 Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και σε λίγες ώρες σε κάθε Ναό θα ψαλλεί ο Ακάθιστος Υμνος και η Πρώτη Στάση των Χαιρετισμων της Παναγίας μας !

Το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών πιστό στην αποστολή του να καταστήσει γνωστούς τους Χαιρετισμους της Θεοτοκου, πέρα από την παρουσιάση και καταγραφή σύγχρονων Θαυμάτων κατά την απαγγελία των Χαιρετισμών, συνεχίζει την διανομή ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε μία ελληνική οικογένεια που να μην διαθέτει τουλάχιστον ένα βιβλαρίδιο Χαιρετισμων της Παναγίας μας !

Και η παραγγελία και παραλαβή των ΔΩΡΕΑΝ Χαιρετισμών είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ( e-shop ) που διατηρούν στο διαδικτυακό ορθόδοξο βιβλιοπωλείο τους οι Εκδόσεις "ΕΦΥΜΝΙΟΝ" που εδώ και 9 μήνες έχουν αναλάβει την εκτύπωση και διανομή των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων των Χαιρετισμών

Με το πάτημα ενός κουμπιού και με την συμπλήρωση της διεύθυνσης , χωρίς να χρειαστεί να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε email , 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε ακόμη και την επόμενη ημέρα με τα ΕΛΤΑ-courier ( πόρτα-πόρτα ) το εξαιρετικά καλαίσθητο βιβλαρίδιο που δίνουμε ως ΕΥΛΟΓΙΑ.

Πατώντας στον επόμενο σύνδεσμο μεταφέρεστε στην σελίδα που περιέχει το ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδιο των Χαιρετισμών για να διαβάσετε την πλήρη και αναλυτική περιγραφή του και να το παραγγείλετε ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Σε περίπτωση όπου κάποιοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγαλύτερο αριθμό βιβλαριδίων ( έως και εκατό βιβλαρίδια ανά άτόμο ) για να τα προσφέρουν στον Πνευματικό ή την Ενορία τους, ή ενδεχομένως να τα δωρήσουν σε κάποια Ιερά Μονή που επισκέπτονται συχνά, ή ακόμη και να αναλάβουν να τα δίνουν οι ίδιοι  χέρι με χέρι σε φίλους και γνωστούς , οι Εκδόσεις ΕΦΥΜΝΙΟΝ στο πλαίσιο της ιεραποστολικής τους δράσης και της πνευματικής φιλανθρωπίας θα συμμετάσχουν ενεργά και έμπρακτα ΚΑΙ σε αυτήν την ιδιωτική πρωτοβουλία τους, εφόσον γίνεται για την διάδοση των Χαιρετισμων της Παναγιας μας.

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ γράψτε μας αναλυτικά για την ιεραποστολική δράση που επιθυμείτε οι ίδιοι να αναλάβετε μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας στο efymnion@gmail.com ή στο info@efymnion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.