ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!!

 


Με μεγαλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε στον Πρόμαχο Ορθοδοξίας το ΝΕΟ βιβλίο του αδελφού μας κου Νώντα Σκοπετέα, με τ'ον επίκαιρο τίτλο ΠΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ένα μικρό ανθολόγιο με  χριστουγεννιάτικες ιστορίες που σίγουρα θα μας οικοδομήσει πνευματικά και θα μας ψυχαγωγήσει την περίοδο των Εορτών.

 Ένα βιβλίο μεγαλύτερο μεν σε διαστάσεις από όσα έχετε συνηθίσει αλλά ευσύνοπτο με όμορφες χριστουγεννιάτικες συγχρονες ιστορίες από τους Αγίους.....  της διπλανής πόρτας !

Και κυρίως εξαιρετικά οικονομικό στα 4.80 ευρώ , ώστε να αποτελέσει ιδανική επιλογή δώρου σε συγγενείς και φίλους ! Κάθε βιβλίο θα συνοδεύεται από δύο αντίτυπα των γνωστών σας ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων των Χαιρετισμών

Να διευκρινίσουμε για μία ακόμη φορά ( και όπως αναλυτικά έχουμε εκθέσει σε προηγούμενη ανάρτηση μας ) ότι τόσο αυτό, όσο και τα άλλα βιβλία της Συναλληλίας μας δίνονται ΔΩΡΕΑΝ, ως ΕΥΛΟΓΙΑ και ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ σε όσες κι όσους θα συμμετάσχουν στην διάδοση των Χαιρετισμών, αυτενεργώντας και στέλνοντας οι ίδιοι βιβλαρίδια Χαιρετισμών σε Ιερές Μονές και Πνευματικούς , που το Σωματείο μας θα τους υποδείξει, μετά από επικοινωνία μαζί μας στο info@promachos.gr ή στο xairetismoitheotokou@gmail.com

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν κάποια αντίτυπα ΑΜΕΣΑ μπορούν να απευθυνονται KAI στο βιβλιοπωλείο Μέλισσα στην Θεσσαλονίκη είτε επισκεπτόμενοι το φυσικό τους κατάστημα , είτε από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.melissabooks.gr , είτε τηλεφωνικά στο 2310 20 2600 , 6979 20 2600 είτε στο info@melissabooks.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αν κάποιος ιδιώτης επιθυμεί να αποκτήσει μεγαλύτερο αριθμό βιβλίων ( ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ ) μπορεί να αποτανθεί στο info@promachos.gr είτε στο xairetismoitheotokou@gmail.com. 

Το κόστος θα είναι στα 49.80 ευρώ ( πλεόν των εξόδων για αποστολή με courier και εξόδων αντικαταβολής ) για ΔΕΚΑ βιβλία με επιπλέον ΕΥΛΟΓΙΑ ακόμη ΔΕΚΑ βιβλία από την συνοπτική μορφή του βιβλίου μας "Θαύματα των Χαιρετισμών σήμερα" και επιπροσθέτως ΕΙΚΟΣΙ βιβλαρίδια Χαιρετισμών ( δύο για κάθε βιβλίο )

Για ένα έως και εννέα αντίτυπα παρακαλούμε να αποτανθείτε ΜΟΝΟ σε όσα  Εκκλησιαστικά Βιβλιοπωλεία υπάρχει διαθέσιμο ΚΑΙ στο Βιβλιοπωλείο "Μέλισσα" που αναφέραμε παραπανω και στο οποίο υπάρχει πάντοτε απόθεμα πολλών αντιτύπων για ΑΜΕΣΗ αποστολή.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.