ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

ΜΕ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΕΙ 24 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

Μας έχει συνηθίσει η Παναγία μας την ημέρα του Ακαθίστου Της να μας κάνει κάποιο δωράκι.

Σήμερα όμως Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 το δώρο Της ήταν υπερβαλλόντως μεγάλο και απροσδόκητο.

Να μας αποκαλύψει ΣΥΓΧΡΟΝΟ Γέροντα - του μεγέθους του Αγίου Πορφυρίου και του Αγίου Παισίου, κατά τα λεγόμενα του Ιερέως που χρόνια τον γνωρίζει και τον επισκέπτεται - ο οποίος μάλιστα είναι και άκρα Θεοτοκόφιλος

Αγαπητοί Κύριοι.

Πήρα τα δώρα της Αγάπης σας που είχατε την ευγενή καλοσύνη να μου αποστείλετε κια σας ευχαριστώ πολύ.
Αύριο το βράδυ κατά την διάρκεια των Χαιρετισμών, θα μοιράσω στο εκκλησίασμα τους Χαιρετισμούς που είχατε την ευγενή καλοσύνη να μου αποστείλετε και θα τους παρακαλέσω εφόσον το έχουν πάρει να τους διαβάζουν τουλάχιστον μία φορά την ημέρα (και όχι 24 όπως κάνει ευλαβέστατος Αγιος κληρικός που γνωρίζω).
Και πάλι σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγία μας να σας καθοδηγεί σε όλη την πορεία της ζωής σας. Να είστε καλά.
π. Ελευθέριος.
 
Αυτή είναι το email που έστειλε σήμερα 1.50 τα ξημερώματα της Παρασκευής του Ακαθίστου ο καλός Ιερέας ενός χωριού της Πατρίδας μας, για να μας ευχαριστήσει για το δέμα που έλαβε από τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια, τα οποία το Σωματείο μας στέλνει, σε όποιον Ιερέα τα ζητήσει.

Και φυσικά ΔΕΝ θα μπορούσαμε να μην αδράξουμε την ευκαιρία διαβάζοντας για Κληρικό που διαβάζει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 24 φορές τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, και να επικοινωνήσουμε αρχικά με email και στην συνέχεια τηλεφωνικά με τον καλό Ιερέα.

Τα όσα μας διηγήθηκε από περιστάτικα του διορατικού και προορατικού χαρίσματος του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ αυτού Κληρικού και στα οποία ο ίδιος υπήρξε αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας υπερβαίνουν την φαντασία μας, και σίγουρα και την δική σας.
 
Και φυσικά ακούγοντας και λεπτομέρειες από τα ασκητικά του κατορθώματα του Γέροντα τα οποία ο καλός Ιερέας με την εμπειρία του έχει διακριβώσει καθώς και το γεγονός ότι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ο Γέροντας αυτός απαγγέλλει ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, κάτι το οποίο από μόνο του αποτελεί ΜΕΓΙΣΤΟ ασκητικό επίτευγμα, δικαιολόγησαμε τον λόγο που ο Κύριος μας δια της Θεοτόκου τον έχουν τόσο πολύ χαριτώσει.

Προς δόξαν Θεού μας αποκάλυψε και το όνομα και τον τόπο του ΑΛΛΑ μας δήλωσε ότι ο Γέροντας ΔΕΝ επιθυμεί να ακουστεί το όνομα του, και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σεβαστούμε , όπως ΠΑΝΤΟΤΕ κάνουμε με όλες μας τις αναρτήσεις.

Δοξάσαμε και εμείς τον Κύριο μας και Θεό μας και αναπέμψαμε νοερά ευχαριστήριο ύμνο στην Παναγία Μητέρα Του και Δέσποινα μας, που στην σημερινή μας εποχή αναδεικνύει  ο Κύριος μας τέτοιες Οσιακές μορφές, που συνεχίζουν την ασκητική παράδοση της επί 24 φορές απαγγελίας των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να καταστούμε ΟΛΟΙ μας - πρώτα εσείς ευλογημένες μου ψυχές και μαζί σας κι εμείς - ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με την ευλογία των Πνευματικών μας ΚΑΠΟΤΕ να αξιωθούμε να μιμηθούμε την θεοτοκοφιλία αυτού του ευλογημένου Γέροντα !

Για όσους επιθυμούν να ακούσουν από την ευλογημένη φωνή του αδελφού μας κου Νώντα Σκοπετέα κάποια ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ Θαύματα των Χαιρετισμών που θα διαβάσετε ΣΥΝΤΟΜΑ ελπίζουμε, στον ΔΕΥΤΕΡΟ τόμο "Τα Θαύματα των Χαιρετισμών... σήμερα " μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση μας στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.com

 Χρόνια πολλά αδελφές κι αδελφοί !!

Η Παναγία μας βοήθεια μας !!

Καλή Ανάσταση !!

 Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !!!!  Αλληλούια !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.