ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ "ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ...ΣΗΜΕΡΑ"


Ώρες πριν καταρρεύσουν οι δίδυμοι πύργοι την 11η Σεπτεμβρίου της εμφανίστηκε η Παναγία και της είπε να πει στον γιο της να μείνει σπίτι και να μην πάει στη δουλειά.
Μετά την σφοδρή σύγκρουση πετάχτηκε ο γιος της με το παιδικό κάθισμα μέσα από τα τζάμια και προσγειώθηκε με ασφάλεια στην άλλη πλευρά της Εθνικής.
Μεταστατικός επιθετικός καρκίνος στα οστά με πρόγνωση ζωής μόλις λίγων εβδομάδων. Πρόγνωση που έγινε πριν δώδεκα χρόνια. Ακόμη η “ασθενής” ζει και βασιλεύει !
Ποιος είναι ο κοινός παρανομαστής των παραπάνω τριών θαυμάτων.
Και η μάνα του χρηματιστή, και η παπαδοκόρη του μωρού και η μεταστατική καρκινοπαθής διάβαζαν τους Χαιρετισμούς !
Και σταχυολογούμε τρία μόνο από τα πολυάριθμα θαύματα των Χαιρετισμών που εσείς μας στέλνετε στο email αλλά και δια ζώσης μας εξιστορείτε !
Όλα αυτά με προσοχή συλλέγονται, καταγράφονται, αξιολογούνται, διασταυρώνονται και σιγά σιγά απαρτίζουν τον ΤΡΙΤΟ τόμο με τα “Θαύματα των Χαιρετισμών....σήμερα”.
Γιατ ό ο δεύτερος τόμος με τριανταδύο ακόμη θαύματα είναι ήδη εδώ και έναν μήνα έτοιμος !
Μας ρωτούν πολλοί γιατί δεν τα αναφέρουμε τα θαύματα αυτά στο Ιστολογιο των Χαιρετισμών www.xairetismoi.blogspot.gr όπως κάναμε για το μεγαλύτερο μέρος των θαυμάτων του πρώτου τόμου μας.
Τον λόγο τον εξηγήσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Συνοπτικά . Για να μην σκανδαλίζουμε τους “καλούς” διαχειριστες πολυάριθμων sites που συστηματικά τα αναπαράγουν ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν καν από που τα διάβασαν.
Και να ήταν η δημοσίευση αυτή προς δόξαν Κυρίου και τιμή της Θεοτόκου ΔΕΝ θα μας πείραζε !
Όμως ΟΛΑ αυτά τα sites είναι κατάφορτα από διαφημίσεις και προφανώς προσβλέπουν στην αυξημένη επισκεψιμότητα που τους εξασφαλίζουν τα θαύματα των Χαιρετισμών για ιδιοτελείς σκοπούς.
Εξάλλου είναι τόσα πολλά τα θαύματα που έχουμε εξιστορήσει στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών που και ένα μικρό τμήμα τους να έχει διαβάσει κανείς είναι αδύνατον να μην έχει πειστεί για την ιδιαίτατη προσευχητική αξία των Χαιρετισμών !
Επομένως και άλλα εκατό και διακόσια να κοινολογήσουμε στις πολλές δεκάδες που έχουμε ήδη αναρτήσει και τα οποία συν Θεώ βρίσκονται σε δεκάδες άλλα “ευλογημένα” sites ....χωρίς φυσικά να αναφέρεται όπως σας είπαμε ως Πηγή το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, δεν νομίζουμε ότι σε κάτι παραπάνω θα ωφελούσε.
Εμείς φυσικά στα επόμενα χρόνια – αν μας αξιώσει και ευδοκήσει η Θεοτόκος – θα τα εκδώσουμε σε βιβλία, απλά και μόνο για να υπάρχουν καταγεγραμμένα για τις επόμενες γενιές.
Και επιπροσθέτως για να εξασφαλιστεί με την πώληση αυτών των βιβλίων ότι το Έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών με τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών , που ΔΩΡΕΑΝ αποστέλλονται σε όποιον μας τα ζητήσει, θα συνεχιστεί.
Αν κάποιος διαβάζει το Ιστολόγιο μας θα δει ότι ΠΟΤΕ δεν ζητήσαμε χρήματα για την έκδοση των Χαιρετισμών.
Εξάλλου και στο site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα δείτε ότι τα μέλη της Συναλληλίας ΟΥΤΕ τραπεζικό λογαριασμό δεν έχουν αναρτήσει, ούτε Paypal , ούτε τίποτε που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την Ιεραποστολική και Φιλανθρωπική τους Συναλληλία ως πρόφαση ή αφορμή για κερδοσκοπία.
Όσοι διαβάζετε το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών θα θυμάστε ότι
παρακαλέσαμε αν κάποιος είχε γνωστό τυπογράφο να του ζητούσε να μας στείλει ευλογία τευχίδια που να γράφουν πάνω – όπως και τα δικά μας – ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, για να τα μοιράσουμε.
Δυστυχώς δεν υπήρχε η παραμικρή ανταπόκριση.
Παρακαλέσαμε αν κάποιος γνώριζε κάποιον ταχυμεταφορέα, ή κάποιον που να κάνει μεταφορες σε άλλες πόλεις, να αναλάμβανε να φορτώνει και τα δικά μας δέματα, για να μας αλαφρώσει από το κόστος των ταχυδρομικών τελών.
Αν εξαιρέσουμε τον αδελφό μας Κωνσταντίνο, τον οποίο η Παναγία μας , μας έστειλε και ανέλαβε και μοιράζει σε Ιερούς Ναούς της Αττικής με την μηχανή του δέματα των Χαιρετισμών ξεκουράζοντας μας – και σωματικά και οικονομικά – ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν εμφανίστηκε.
Και αν δεν βρίσκονταν τα αδέλφια μας από τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ www.promachos.gr που διέθεσαν τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των τριών βιβλίων που συνέγραψαν για να τυπωθούν νέα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια, δυστυχώς η όμορφη αυτή Πρωτοβουλία μας ήταν καταδικασμένη να τελειώσει , μιας και είναι πλέον ΑΔΥΝΑΤΟΝ μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ψυχές να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ιερέων και λαϊκών από ΟΛΗ την Ελλάδα και να συνεχίσουν να τυπώνουν κάθε λίγο και λιγάκι . κατά δεκάδες χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών, που όπως θα έχετε διαπιστώσει όσοι τα έχετε λάβει είναι εξαιρετικά καλαίσθητα και σε εξαιρετική ποιότητα, όπως αρμόζει στην Παναγία μας.
Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να υπάρξει ένας εναλλακτικός τρόπος να μην σταματήσει το έργο αυτό που μέχρι σήμερα αριθμεί 345.000 ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμων, χώρια από τις εκατομμύρια πλαστικοποιημένες Εικόνες, και τις πολλές δεκάδες χιλιάδων τευχιδίων με Χαιρετισμούς και τον Μικρό Παρακλητικό, των Χαιρετισμών της Παναγίας μας ΚΑΙ των Χαιρετισμων του Τιμίου Σταυρού στο ίδιο τευχίδιο , καθώς και των Χαιρετισμων της Παναγίας μας και Χαιρετισμών του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Νεκταρίου και της Αγίας Σοφίας.
Και άλλος τρόπος ΔΕΝ βρέθηκε από το να διατίθενται τα τρία αυτά βιβλία για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στο www.promachos.gr ώστε από την πώληση τους να εφοδιαζόμαστε με τευχίδια Χαιρετισμών, που ΔΩΡΕΑΝ θα συνεχίσουμε να αποστέλλουμε ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ και συνεχίζοντας και με ΔΩΡΕΑΝ τα ταχυδρομικά τέλη.
Και όποιος θα διαβάσει τα βιβλία αυτά θα διαπιστώσει ότι τόσο από άποψη περιεχομένου, όσο και από αισθητική άποψη αποτελούν από μόνα τους μία ΑΡΙΣΤΗ επιλογή για όποιον θα ήθελε να κάνει σε φίλους και γνωστούς ένα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ δώρο.
Πολλώ δε μάλλον που αγοράζοντας τα τρία αυτά βιβλία ενισχύεται ΑΜΕΣΑ το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών, μιας και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για την έκδοση ΔΩΡΕΑΝ τευχιδίων Χαιρετισμών και για την ΔΩΡΕΑΝ αποστολή τους !
Επομένως στο Ιστολόγιο αυτό των Χαιρετισμών θα μπορείτε να διαβάζετε εφεξής άρθρα που να αφορούν τον Ακάθιστο Ύμνο αλλά ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.
Αυτά θα τα διαβάσετε συν Θεώ στα επόμενα βιβλία μας, εάν φυσικά η Παναγία μας το επιτρέψει !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.