ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΗΠΕΙΡΟ !

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 !

Δεύτερη Παρασκευή των Χαιρετισμών !

Γνωρίζουμε ότι οι σεβαστοί μας αναγνώστες αναμένουν να διαβάσουν κάποιο θαύμα των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

Ακόμη περισσότερο περιμένουν κάποιο νέο θαύμα οι σεβαστοί Διαχειριστές "Ορθόδοξων" sites, που αντιγράφουν συστηματικά τα θαύματα που αναγράφονται εδώ στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, προφανώς για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους και να καρπωθούν από τα banner και τις διαφημίσεις που βρίθουν στα sites τους, ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν ΠΟΤΕ ως Πηγή το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών !

Ας μας συγχωρέσουν που θα τους απογοητεύσουμε και ΔΕΝ θα συμμετάσχουμε πλέον στην θλιβερή αυτή διαδικασία.

Ας μας συγχωρέσει και η Παναγία μας που αποτελέσαμε άθελα μας αιτία να γίνονται τα θαύματα των Χαιρετισμών Της αντικείμενο εμπορευματοποίησης από τους καλούς Διαχειριστές των "Οροδοξων" γεμάτων διαφημίσεις Ιστοτόπων !

Τουναντίον θα κοινολογήσουμε στην αγάπη σας ένα βίντεο που είχε την καλοσύνη να μας στείλει ο πολύτιμος αρωγός μας χρόνια τώρα, ο σεβαστός και αγαπητός μας Πρωτοπρεσβύτερος π, Δημήτριος Αθανασίου !

Ενα βίντεο από την μικτή Ορθόδοξη Χορωδία του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Πρωτεύουσα του Καμερούν Γιαουντέ !

Ένα βίντεο που συγκινεί ΚΑΘΕ ορθόδοξη ψυχή !

Ενα βίντεο που μαρτυρεί το μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ που πραγματοποιεί η Χάρις του Τριαδικού Θεού και της Παναγίας μας μέσω των Ορθοδόξων Ιεραποστόλων στην Αφρική, που δεν είναι άλλο από την ένταξη στην Αγία μας Ορθοδοξία των παιδιών του Θεού στην Μαύρη Ήπειρο !
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.