ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ ΥΠΑΚΟΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ !!


Από την στιγμή που ο εν Χριστώ αδελφός μας και φίλος του Ιστολογίου των Χαιρετισμών, ο τα μάλα θεοτοκόφιλος Γιώργης ο Ταξιδευτής από την Χώρα του Αχωρητου www.choratouaxoritou.gr , - ενός από τα πλέον δημοφιλή πνευματικά ορθόδοξα sites - κοινοποίησε την προχθεσινή μας ανάρτηση για την ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των 10 τευχιδίων Χαιρετισμών ΚΑΙ των 20 πλαστικοποιημένων Εικόνων ΚΑΙ των Αγιορείτικων Ευλογιών ( λιβανάκι ή κομποσκοίνι καρπού ή κομποσκοίνι δακτύλου ή μύρου ) το email του Ιστολογίου των Χαιρετισμών έχει στην κυριολεξία πλημμυρίσει !!

Μέχρι την στιγμή αυτή που γράφουμε Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, 13.45, έχουμε λάβει ΑΚΡΙΒΩΣ 217 email για τα 450 ΔΩΡΕΑΝ δεματάκια μας !

Όπως γράψαμε και εχθές αργά το βράδυ στο site των αδελφών μας του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ www.promachos.gr τα 450 δεματάκια-σακκουλάκια είναι ΗΔΗ συσκευασμένα και τυλιγμένα με κολλητική ταινία συσκευασίας, και πραγματικά ΔΕΝ ξέρουμε ποιο από αυτά περιέχει κομποσκοίνι καρπού ή κομποσκοίνι δακτύλου ή Καψαλιώτικο λιβανάκι ή Κατουνακιώτικο λιβανάκι ή Αγιορείτικο μύρο.

Το γράφουμε αυτό για να κατανοήσετε τον λόγο που ΔΕΝ μπορούμε να ανταποκριθούμε στις παρακλήσεις κάποιων αδελφών μας που ζητάνε μαζί με τα τευχίδια να λάβουν συγκεκριμένα ΜΟΝΟ κομποσκοίνι καρπού ή ΜΟΝΟ λιβανάκι.

Επίσης να μας συγχωρέσετε αλλά διαβάζοντας σε κάποια email να μας γράφουν κάποιοι ευλογημένοι μας αδελφοί “στείλτε μου μονο κομποσκοίνια, έχω βιβλιαράκι με Χαιρετισμούς και δεν θέλω άλλα ” πολλά στεναχωρηθήκαμε, μιας και ΟΛΗ μας η ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ και ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ προσπάθεια γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για να διαδοθούν οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας !

Σας ζητήσαμε , σας παρακαλέσαμε για να είμαστε ακριβέστεροι όταν λάβετε αυτά τα ΔΕΚΑ ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια να τα δώσετε χέρι με χέρι σε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, συμμαθητές, συμφοιτητές σας , που ενδεχομένως να μην έχουν ακούσει ΠΟΤΕ για την αξία των Χαιρετισμών λέγοντας τους την προτροπή της Παναγίας μας για την καθημερινή ανάγνωση τους ! Να τους δείξετε και την πλαστικοποιημένη Εικόνα με τον Ευαγγελισμό του Χόροβο που γράφει αναλυτικά την προτροπή της Θεοτόκου , καθώς και την πλαστικοποιημένη Εικόνα με τον Εσταυρωμένο Λυτρωτή και τα εμπνευσμένα λόγια του μακαριστού Αγίου Ιεράρχη κυρού Αυγουστίνου Καντιώτη, που μας προτρέπει να προσέλθουμε ΟΛΟΙ μας στο Ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως !

Παράλληλα θελήσαμε αυτή η ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ευλογία των Χαιρετισμών και των πλαστικοποιημένων Εικόνων να συνοδευτεί και από την ΕΥΛΟΓΙΑ των Ασκητών της Ερήμου του Αγίου Όρους ( Καψάλας και Κατουνακίων ) μέσα τα ευλογημένα τους εργόχειρα που τα αδέλφια του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αγοράζουν από τους ίδιους τους Γέροντες επισκεπτόμενοι τα Κελλάκια τωνΑσκητών στο Αγιο Όρος, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς ως Ιστολόγιο στην Φιλανθρωπική Δράση των αδελφών μας του Πρόμαχου !

Το να βλέπουμε όμως να υποβαθμίζουν κάποιοι αδελφοί μας την ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ευλογία και Χάρη των Χαιρετισμών της Παναγίας Μητέρας μας ζητώντας ΜΟΝΟ κομποσκοίνια, είναι κάτι που προσωπικά μας θλίβει !

Και προφανώς ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ μας που βάλαμε κάποιους από τους σεβαστούς και αγαπητούς εν Χριστώ αδελφούς μας σε τέτοιο πειρασμό.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ας επαναλάβουμε ότι τα πακετάκια είναι ΗΔΗ έτοιμα και χρειάζεται να βάλουμε ΜΟΝΟ τα στοιχεία σας.

Βέβαια πολλές και πολλοί ΔΕΝ έχουν βάλει πλήρη στοιχεία δηλαδή Επώνυμο και Όνομα, Διευθυνση ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ καθώς και ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ώστε να σας ειδοποιήσει η Εταιρεία Ταχυμεταφορών ( courier ) για το πότε θα σας το παραδώσει, και επομένως πρέπει να μας τα στείλουν !

Πάντως την σειρά προτεραιότητας τους ΔΕΝ την χάνουν έστω και αν δεν μας έχουν στείλει ακόμη τα πλήρη στοιχεία τους.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να φέρουμε στην αγάπη σας ακόμη κάτι που με πολύ μεγάλη μας θλίψη διαπιστώσαμε εχθές που τηλεφωνούσαμε στις μεγάλες Εταιρείες Ταχυμεταφορών για να κανονίσουμε την αποστολή των ΔΩΡΕΑΝ δεμάτων.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε λοιπόν ότι επειδή εμείς ΔΕΝ είμαστε Εταιρεία και επομένως ΔΕΝ έχουμε εταιρικό ΑΦΜ ( όπως μας το είπαν οι εκπρόσωποι από αυτές τις μεγάλες και γνωστές εταιρείες courier ) ΔΕΝ δικαιούμαστε έκπτωση στις αποστολές των δεμάτων !

Και ακόμη μας προσέθεσαν ότι αφού ΔΕΝ είμαστε εταιρεία , επομένως ΔΕΝ μπορούν να μας δώσουν πίστωση και πρέπει ΕΜΕΙΣ ως Ιστολόγιο των Χαιρετισμών να ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ τα έξοδα μεταφοράς, τα ταχυδρομικά τέλη δηλαδή για τα δεματάκια που ΔΩΡΕΑΝ θα σας στείλουμε , τα οποία θα εισπράξουν στην συνέχεια από εσάς τους παραλήπτες για να μας τα αποδώσουν ζητώντας μας μάλιστα τραπεζικούς λογαριασμούς !

ΟΛΑ αυτά που μας είπαν μας φαίνονται αρκετά πολύπλοκα, ειδικά για εμάς που ΟΥΤΕ είχαμε ΟΥΤΕ έχουμε ΟΥΤΕ θα θελήσουμε ποτέ να έχουμε οικονομικές δοσοληψίες για το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών, το οποίο γίνεται εδώ και μία δεκαετία απολύτως ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ , και αποκλειστικά και μόνο για ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ.

Εξάλλου και εμείς ως Ιστολόγιο των Χαιρετισμών μη έχοντας ΠΟΤΕ και απο ΠΟΥΘΕΝΑ την παραμικρή οικονομική βοήθεια ΔΕΝ διαθέτουμε δυστυχώς τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικά μέσα που απαιτούν αυτές οι Εταιρείες courier να πληρώσουμε μαζεμένα ως ταχυδρομικά τέλη για 450 δεματάκια που θέλουμε να σας στείλουμε.

Για τον λόγο αυτό καταφύγαμε στην μακαρία υπακοή !

Ρωτήσαμε τον πατέρα Ιωάννη, ένα εκ των Ιδρυτικών μελών της Ορθόδοξης Χριστιανικής Συναλληλίας ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο οποίος και με την τεράστια εμπειρία του σε Δράσεις Εξωτερικής κυρίως αλλά και Εσωτερικής Ιεραποστολής, μας συμβούλευσε να κοινοποιήσουμε στη αγάπη σας ότι θα πρέπει η καθεμία και ο καθένας από εσάς εσάς , τους 450 αδελφούς μας που θα λάβετε τα ΔΩΡΕΑΝ δεματάκια , να έρθει σε επαφή με ΟΠΟΙΑ Εταιρεία Ταχυμεταφορών επιθυμεί και κρίνει ότι έχει τα πιο λογικά ναύλα για την περιοχή του ταχυδρομικά τέλη και να κανονίσει ο ίδιος ή η ίδια την παραλαβή των μικρών αυτών δεμάτων από τον χώρο μας και την παράδοση του στην κατοικία ή εργασία του. !

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ πήραμε και την ευλογία του ώστε να έρχεστε και να παραλαμβάνετε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ή συγγενείς ή φίλοι σας που μένουν στην Αθήνα ( και μιλάμε ΠΑΝΤΑ για όσους έχετε κρατήσει ή θα κρατήσετε προτεραιότητα στέλνοντας email για τα 450 δεματάκια που ΔΩΡΕΑΝ θα μοιράσουμε ) από τον χώρο μας στην Αθήνα ( πλησίον Σταθμού Μετρό Συγγρου Φιξ ) ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-16.00

Έτσι αναπαυμένοι που και το μικρό αυτό πρόσκομμα μέσα από τον καλό Πνευματικό βρήκε την σωστή λύση του , αναμένουμε τόσο από εσάς τους 217 που ήδη έχετε στείλει email , όσο και από όσους στείλουν , μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 450, να κανονίσετε οι ίδιοι τον τρόπο που θα τα παραλάβετε και να μας το γνωστοποιήσετε.

Καλο στάδιο αγαπητοί μας αδελφοί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.