ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ .....

Όσοι ακολουθούν το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών στα πέντε σχεδόν χρόνια ζωής του θα έχουν διαπιστώσει ότι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας στόχος είναι η διάδοση της καθημερινής ανάγνωσης των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

Και αυτό όχι από προσωπική μας ιδεοληψία ή εμμονή , απλά και μόνο από ταπεινή συμμόρφωση με την εντολή της ίδιας της Θεοτόκου σε δεκάδες Αγίους και Αγιορείτες μοναχούς Της, που μας προτρέπει να διαβάζουμε ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ τους 24 Οίκους των Χαιρετισμών Της !!

Στο πλαίσιο αυτό εντασσόταν – και εντάσσεται – η από δεκαετίας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή καλαίσθητων τευχιδίων με τους 24 Οίκους των Χαιρετισμών της Παναγίας μας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο !

Με τα 10.000 τευχίδια που από κοινού τα αδέλφια της Ορθόδοξης Συναλληλίας μας εκτυπώσαμε την περασμένη εβδομάδα φθάσαμε αισίως τα 345.000 τευχίδια !

Περιττό να αναφέρουμε ότι τα 10.000 αυτά τευχίδια θα καλύψουν ένα ελάχιστο μόνο μέρος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΖΗΤΗΣΗΣ που εκδηλώνεται από εσάς για Χαιρετισμούς !

Με τους πλέον μετριοπαθείς υπολογισμούς μας ΜΟΝΟ τις δύο πρώτες Παρασκευές των Χαιρετισμών της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής (και τα Σάββατα που ακολούθησαν ) λάβαμε πάνω από 40 email ( κυρίως από Ιερείς, Επιτρόπους, Κατηχητές ) που μας ζητούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ πάνω από 7500 τευχίδια Χαιρετισμών !

Με τα 10.000 που τυπώσαμε θα ανταποκριθούμε στα email του δεύτερου δεκαπενθήμερου του Νοεμβρίου και μέρος του Δεκεμβρίου, όπου ήταν ΣΑΦΩΣ μικρότερη η ζήτηση !

Θέλουμε να το επαναλάβουμε ότι ΟΛΟΙ και το εννοούμε ΟΛΟΙ όσοι μας έχουν στείλει email θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ – το επαναλάβουμε ΔΩΡΕΑΝ – όσα τευχίδια και να μας ζήτησαν , ΑΠΛΑ με μεγάλη καθυστέρηση, μιας και τα “απονενοημένα” διαβήματα μας των τελευταίων μηνών για βοήθεια – ΟΧΙ οικονομική, αλλά σε είδος, σε τευχίδια δηλαδή Χαιρετισμών – ΔΕΝ ευδοκίμησε.

Εμείς έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ότι το κοινολογήσαμε στην αγάπη σας και ας μην υπήρχε η παραμικρή ανταπόκριση !

Ευελπιστούμε – ή καλύτερα θέλουμε να ευελπιστούμε – ότι με την διάθεση των τριών βιβλίων που ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ οι τρεις πνευματικοί αδελφοί της Ορθόδοξης Συναλληλίας μας προσέφεραν για το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών, θα μας δοθεί η δυνατότητα να έχουμε στα χέρια μας όσες δεκάδες χιλιάδες τευχίδια Χαιρετισμών μας χρειάζονται για να σας τα στείλουμε όπως πάντα ΔΩΡΕΑΝ !

Επειδή όμως φοβόμαστε ότι με την οικονομική ανέχεια που επικρατεί θα αργήσει να τελεσφορήσει η διάθεση των τριών μας βιβλίων, και συνεπώς θα αργήσει να πραγματοποιηθεί και η διάθεση όλων εκείνων των τευχιδίων που μας ζητήσατε, θα θέλαμε να επαναλάβουμε στην αγάπη σας μια πρόταση που πολλές φορές την έχουμε κάνει από το Ιστολόγιο αυτό των Χαιρετισμών !

Πάρτε ΠΑΝΩ σας αδέλφια μας πνευματικά αυτό το ΟΜΟΡΦΟ έργο !
Πως ?

Στερούμενοι ΜΟΝΟ ένα καφέ, μία ΜΟΝΟ νηστίσιμη σπανακόπιτα ή χορτόπιτα ( δεν λέμε τυρόπιτα μέρες Σαρακοστής ) για ΜΙΑ μόνο ημέρα !

Σκεφτείτε το !

Αν αύριο Παρασκευή των Τρίτων Χαιρετισμών 9 Μαρτίου 2018 ( μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων ) που καταλύεται λάδι ΔΕΝ αγοράσετε την λαδερή σπανακόπιτα και δεν πιείτε και τον ελληνικό ή εσπρέσο σας, τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε 2.5 με 3 ευρώ !

Πηγαίνοντας σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο θα βρείτε να πωλούνται από τους Γνωστούς Μεγάλους Θρησκευτικούς Εκδοτικούς Οίκους πάμπολλες Εκδόσεις των Χαιρετισμών ΤΟ ΠΟΛΥ με 1 έως 1.5 ευρώ !

Αν βέβαια μπείτε στο διαδίκτυο , στο skroutz.gr θα βρείτε ακόμη και με πενήντα λεπτά λιανικής !!! Μάλιστα ΜΟΝΟ με μισό ευρώ !!

Αγοράστε δύο ή τρεις Χαιρετισμούς , ή παραγείλτε από το διαδίκτυο πέντε ή έξι , και ΧΑΡΙΣΤΕ τα σε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, συμφοιτητές, λέγοντας τους την προτροπή-παράκληση της Παναγίας μας για την καθημερινή ανάγνωση τους !

Το ξαναλέμε !!!

ΧΩΡΙΣ να στερήσετε την οικογένεια σας από το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΜΟΝΟ με το κόστος ενός καφέ και μίας νηστίσιμης σπανακόπιτας θα δώσετε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ σε ΔΥΟ έως και ΕΞΙ ψυχές να γνωρίσουν τους Χαιρετισμούς !

Γίνετε ΠΑΡΑΚΑΛΩ όλες σας βαστάζουσες και ΟΛΟΙ σας βαστάζοι των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

Κάθε Παρασκευή των Χαιρετισμών γύρω στα 2500 άτομα επισκέπτονται την Ιστοσελίδα μας !

Αν ένας στους δύο από τους επισκέπτες ΜΙΑΣ και μόνο ημέρας ανταποκριθεί στην ΤΑΠΕΙΝΗ μας ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ τότε 2500 έως και 7500 χιλιάδες ψυχές αδελφών μας Ορθοδόξων θα γνωρίσουν τους Χαιρετισμούς, επειδή 1250 αδελφοί τους στερήθηκαν για ΜΙΑ ΜΟΝΟ ημέρα έναν καφέ και μία νηστίσιμη σπανακόπιτα !

ΑΣΦΑΛΩΣ και απαιτεί αυτό έναν μικρό κόπο !

Και δεν μιλάμε για την στέρηση ενός καφέ και μίας σπανακόπιτας !

Απαιτεί κόπο να πας σε κάποιο βιβλιοπωλείο και να αγοράσεις τους Χαιρετισμούς από τους Εκδοτικούς Οίκους !

Όμως η ΧΑΡΑ που θα πάρετε ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΣ τους στα πνευματικά σας εν Χριστώ αδέλφια και η ΕΥΛΟΓΙΑ που θα έχετε από την Παναγία μας για την πράξη σας αυτή υπερκεράζουν ΚΑΘΕ δυσκολία !

Και για όσες κι όσους ΔΕΝ έχετε κοντά σας Θρησκευτικό Βιβλιοπωλείο ( αν και ΟΛΕΣ οι Μητροπόλεις και πάρα πολλοί Ιεροί Ναοί διατηρούν και Βιβλιοπωλεία ) υπάρχει το διαδίκτυο !

ΟΛΟΙ οι γνωστοί σε ΟΛΟΥΣ μας Θρησκευτικοί Εκδοτικοί Οίκοι έχουν e-shop !!

Με ένα απλό κλικ, τους βρίσκετε στο διαδίκτυο και μπορείτε από εκεί να παραγγείλετε αυτά τα δύο έως έξι βιβλιαράκια Χαιρετισμών που θα μοιράσετε !

ΧΩΡΙΣ καν να σηκωθείτε από την καρέκλα σας !

Και με ένα courier την επόμενη ημέρα θα είναι σπίτι σας !

Για σκεφτείτε το αυτό αδελφοί μου !

ΧΩΡΙΣ να επιβαρύνετε στο παραμικρό τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, ΧΩΡΙΣ καν να κουραστείτε μπορείτε να γίνετε ΚΑΙ εσείς βαστάζοι και να έχετε την ευλογία της Παναγίας μας !

Εμείς ως Ιστολόγιο και ως Ορθόδοξη Χριστιανική Συναλληλία θα συνεχίσουμε με τα ελάχιστα οικονομικά μέσα που μας απομένουν - μιας και ΔΕΝ είχαμε ΔΕΚΑ χρόνια τώρα την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ οικονομική ενίσχυση από ΚΑΝΕΝΑΝ – να διακονούμε στο έργο αυτό !

Απλά έχει τόσο πολύ αυξηθεί η ζήτηση για βιβλιαράκια Χαιρετισμών που απλά ΔΕΝ μπορούμε να ανταποκριθούμε !

Για τον λόγο αυτό δεν σας ζητάμε να μας στείλετε χρήματα για να το συνεχίσουμε εμείς, αλλά να πάρετε ΟΙ ΙΔΙΟΙ στα ευλογημένα σας χέρια το όμορφο αυτό έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών !
Και το επαναλαμβάνουμε για ΤΡΙΤΗ φορά !

ΧΩΡΙΣ να στερήσετε στο παραμικρό την οικογένεια σας ή τους εαυτούς σας !

ΕΝΑΝ καφέ ΚΑΙ μία σπανακόπιτα δεν την αξίζει η Παναγιά μας ?

Αυτά είχαμε να προτείνουμε στην αγάπη σας αδελφές κι αδελφοί μου !

Εύχεσθε και για εμάς τους αμαρτωλούς !

Η Χάρις των Χαιρετισμών της Δέσποινας μας είη μετά πάντων υμών !

Αμήν ! Γένοιτο !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.