ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ 700+ ΔΕΜΑΤΩΝ !!!

Επειδή διαπιστώσαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων μας έστειλαν email ζητώντας το δεματάκι με τα τευχίδια των Χαιρετισμών και τις Αγιορείτικες ευλογίες ΔΕΝ μπορούσαν ούτε καν τα ταχυδρομικά τέλη να αναλάβουν , και προκειμένου να ΜΗΝ αποτελέσουμε εμείς εμπόδιο από το να λάβουν όσοι μας ζήτησαν τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ιστολογιο των Χαιρετισμών σε συνεργασία με τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα αναλάβουμε από κοινού να αποστείλουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ τα δεματάκια αυτά, στις διευθύνσεις που μας έχετε υποδείξει.

Τελικά λάβαμε παραπάνω από 700 email και θέλουμε να μας συγχωρέσετε που από ένα σημείο και μετα ΔΕΝ μπορέσαμε να σας απαντήσουμε προσωπικά μέχρι τώρα.

Παρακαλούμε αναλογιστείτε ότι η προσπάθεια μας είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ , ότι ΔΕΝ έχουμε δυστυχώς πολλά χέρια , και ότι ειλικρινά προσπαθούμε όσο περισσσότερο μπορούμε.

Σας βεβαιώνουμε οτι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που μας στείλατε email θα λάβετε τα ΔΩΡΕΑΝ δεματάκια με ΔΩΡΕΑΝ τα ταχυδρομικά τέλη.

Θα σας παρακαλούσαμε όμως να οπλιστούμε ΟΛΟΙ μας , και ΕΣΕΙΣ αλλά και εμείς με ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Ολη αυτή η διαδικασία ενδεχομένως να διαρκέσει αρκετούς μήνες, πάντως είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα λάβετε ΟΛΟΙ και τα δεματάκια αλλά και όσοι τους προηγούμενους μήνες μας ζητήσατε πολύ περισσότερα να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε τον ακριβή αριθμό των Χαιρετισμων που μας ζητήσατε.

Και ας το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά....ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, όπως κάναμε την τελευταία δεκαετία.

Χωρίς να επωμιστείτε ΟΥΤΕ καν τα ταχυδρομικά τέλη, αφού από ότι καταλάβαμε δεν μπορείτε να διαθέσετε ούτε καν το μικρό αυτό ποσό.

Και σε ΟΛΑ τα email που μας στείλατε να είστε βέβαιοι ότι θα απαντήσουμε προσωπικά , απλά σας παρακαλούμε να έχετε υπομονή μιας και δυστυχώς ΔΕΝ έχουμε πολλά χέρια , και ελάχιστοι άνθρωποι πρέπει να επωμιστούν πολλές υποχρεώσεις.

Θα παρακαλούσαμε όμως την αγάπη σας να ΜΗΝ μας στέλνετε πλέον άλλα email ζητώντας μας τευχίδια με Χαιρετισμούς της Παναγίας μας ΜΕΧΡΙ να ολοκληρωθεί η αποστολή ΟΛΩΝ αυτών των δεμάτων - και δεν μιλάμε για τα 700+ δέματα - αλλά και για όσα "χρωστάμε" από τον μηνα Δεκέμβριο και μέχρι σήμερα.

Όποτε μας αξιώσει η Παναγία μας να ολοκληρώσουμε την αποστολή αυτών των δεμάτων τότε θα αναρτήσουμε ξανά ανακοίνωση για την ΔΩΡΕΑΝ αποστολή τευχιδίων Χαιρετισμών.

Και σας το επαναλαμβάνουμε.

Δεδομένου ότι την στιγμή αυτή ΔΕΝ διαθέτουμε καν τον αριθμό των τευχιδίων που μας έχουν  ζητηθεί το διάστημα από Δεκέμβριο 2017 έως και 20 Μαρτίου 2018, θα πρέπει να έχετε ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
 
 Όπως θα έχετε διαπιστώσει ΟΛΑ αυτά τα χρόνια που με την Χάρη της Παναγίας μας επιτελούμε το διακόνημα αυτό ΔΕΝ ζητήσαμε ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ να καταβάλλει το παραμικρό ποσό.

ΚΑΙ ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνουμε.

Ακόμη και τα ταχυδρομικά τέλη - που θεωρούσαμε λογικό μετά από δέκα  χρόνια που τα πληρώναμε εμείς - να τα αναλάβουν οι παραλήπτες, ακόμη και η παράκληση μας αυτή, δεν βρήκε παρά μία ελάχιστη ανταπόκριση.

Για τον λόγο αυτό και επειδή ΔΕΝ θέλουμε να έχετε το παραμικρό παράπονο από το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών θα συνεχίσουμε να καταβαλλουμε εμείς τα ταχυδρομικά τέλη στο μέτρο των μικρών δυνάμεων μας.

Βέβαιο είναι ότι θα ανταποκριθούμε σε ΟΣΑ τευχίδια και να μας έχετε ζητήσει ( και κάποιοι μας έχουν ζητήσει πολλές εκατοντάδες για τις Ενορίες και τα ΚΑτηχητικά τους ) αλλά με χρονικό ορίζοντα πολλών μηνών.

Για τον λόγο αυτό και σας ζητάμε να ΜΗΝ μας στείλετε πλέον άλλα email για αποστολή τευχιδίων.

Εξάλλου έχουμε το PDF στην αρχική σελίδα του ιστολογίου μας από που μπορείτε να "κατεβάσετε" και να τυπώσετε τους Χαιρετισμους στον εκτυπωτη σας !

Και φυσικά έχουμε παρακαλέσει την αγάπη σας να αναλάβουμε ΟΛΟΙ μας το υπέροχο έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών θυσιάζοντας ΜΟΝΟ μία σπανακόπιτα και ένα καφέ ( δηλαδή το ποσό των 2.5 με 3 ευρώ ) ώστε να αγοράσουμε από τα θρησκευτικά βιβλιοπωλεία πέντε ή και έξι τευχίδια που εκδίδουν ΔΕΚΑΔΕΣ Εκδοτικοί Οίκοι και να τα μοιράσουμε σε φίλους και συγγενεις μας.

Πιστευουμε ότι η Παναγία μας αξίζει να θυσιάσουμε ΜΙΑ μόνο φορά μία σπανακόπιτα ή μια τυρόπιτα ( μετά το Πάσχα ) και έναν καφέ ώστε πέντε ή έξι αδελφοί μας να μάθουν από εμάς την δύναμη και την αξία των Χαιρετισμών !

Ευχόμαστε τέλος η Δέσποινα μας να φωτίσει ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια να τυπωσουν κατα εκατοντάδες χιλιάδες τους Χαιρετισμούς Της και να τους μοιράσουν ΔΩΡΕΑΝ.

Αμήν  ! Γένοιτο !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.