ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 - ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΧΙΔΙΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ


Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 - Δεκάμιση η ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και μέχρι τις έξι το απόγευμα μένουν επτάμιση ώρες να πάτε οι ίδιοι ή να πείτε στους γνωστούς και φίλους σας να προσέλθουν στην Παναγίτσα στην Κολοκυνθού, όπου μετά το Ιερό Ευχέλαιο που θα τελέσει ο Πατήρ Φιλόθεος και ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ, βαστάζουσες από το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr θα μοιράζουν ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ως ΕΥΛΟΓΙΑ και ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ τα γνωστά σε όλους σας καλαίσθητα τευχίδια των Χαιρετισμών με την μεγάλη γραμματοσειρά που τα καθιστά ευανάγνωστα ΜΑΖΙ με πλαστικοποιημένες Εικόνες του Εσταυρωμένου Λυτρωτή με τα υπέροχα παραινετικά προς Εξομολόγηση λόγια του μακαριστού Αγίου Φλωρίνης κυρού Αυγουστίνου Καντιώτη, ΚΑΙ με πλαστικοποιημένες Εικόνες του Ευαγγελισμού του Χόροβο, που οι Αγιογράφοι θεωρούν ως την πιο όμορφη Εικόνα, ΚΑΙ με πλαστικοποιημένες Εικόνες του νεοφανούς Αγίου και Θαυματουργού Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη !

ΟΛΕΣ αυτές οι Ευλογίες που ΔΩΡΕΑΝ θα διανεμηθούν ΜΕΤΑ το Ιερό Ετχέλαιο είναι ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑ των αδελφών μας από την Ορθόδοξη Χριστιανική Ιεραποστολική και Φιλανθρωπική Συναλληλία, τους οποίους και ευχαριστούμε !

ΠΕΡΑ από την ΥΛΙΚΗ τους αυτή προσφορά τα αδέλφια μας εμπλουτίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το site της Ένωσης τους με ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ που αξίζει να διαβάσετε επισκεπτόμενοι το site τους στο  ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.