ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !!!!!


Τρίτη 6 Μαρτίου 14.30 είναι η ώρα που χαράσσονται αυτές οι γραμμές !

Τρίτη Εβδομάδα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής !

Την ερχόμενη Κυριακή οι τα πάντα καλώς και σοφώς θεσπίσαντες Άγιοι Πατέρες θέτουν τον Τίμιο και Ζωοποιοό Σταυρό του Κυρίου μας – ακριβώς στο μέσο της Σαρακοστής – προς ενίσχυση των πιστών !

Σήμερα λοιπόν αποφάσισε και η Δέσποινα μας, η Παντευλόγητη Άνασσα των Αγγελικών Ταγμάτων να ενισχύσει και εμάς τους ολιγόπιστους με ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑ !!

Συγκλονιστικό ΚΥΡΙΩΣ για εμάς τους αχρείους και ολιγόπιστους Διαχειριστές του Ιστολογίου των Χαιρετισμών και τους ευλογημένους αφανείς μας βαστάζους, που αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά διαδίδουν την ΕΝΤΟΛΗ και το ΚΕΛΕΥΣΜΑ της Δέσποινας μας για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ των Χαιρετισμών της Κυράς μας !

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά και όσο το δυνατόν πιο ήρεμα , αν και ήρεμοι δεν είμαστε με αυτά που ακούσαμε !

ΔΕΝ θέλουμε να κοινολογήσουμε ΚΑΝΕΝΑ όνομα. 

Στην μακαρία ΑΦΑΝΕΙΑ θέλουν να παραμείνουν τα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στο σημερινό θαύματης Δέσποινας μας !

Έτσι θα υιοθετήσουμε ξανά την διαλογική μορφή που έχετε συνηθίσει  από τα θαύματα που έχουμε αναρτήσει εδώ στο Ιστολογιο των Χαιρετισμων xairetismoi.blogspot.gr.

Πριν μισή περίπου ώρα ο αδελφός μας βαστάζος που είναι επιφορτισμένος να απαντάει στα email που στέλνετε στο xairetismoitheotokou@gmail.com βρισκόταν στο σπίτι του, κρατώντας παρέα στην γερόντισσα μητέρα του.

Σας μεταφέρουμε σχεδόν αυτούσια όσα μας είπε

Αδελφέ μου.... δεν ξέρω αν πρέπει καν να στο αναφέρω.... φοβάμαι μην είναι πλάνη του πονηρού... αλλά θα στο πω.
Καθόμουν στο υπνοδωμάτιο της γερόντισσας. Την είχα βάλει στην πολυθρόνα της. Καθόμουν κοντά και χάζευα μαζί της το πρόγραμμα του STAR , σχολιάζοντας ταυτόχρονα, για να την έχω σε μία επαγρύπνηση και για να την κάνω να μιλάει.
Ξαφνικά... και σε παρακαλώ μην με περάσεις για τρελό... αισθάνθηκα μία έντονη, πολύ έντονη παρόρμηση να πάω να τσεκάρω το email του Ιστολογίου των Χαιρετισμών.... ξέρω ότι εσύ θα το γράψεις... ΠΡΕΠΕΙ εξάλλου να το γράψεις....είναι ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ.... αλλά σε παρακαλώ γράψε έντονη παρόρμηση... επειδή αν γράψουμε ότι ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΦΩΝΗ να μου λέει ...Πήγαινε να διαβάσεις το ΘΑΥΜΑ ΜΟΥ που σου στέλνω ΤΩΡΑ. Δικό μου είναι και να το πείτε  ..... ε τότε ή θα πρέπει να μου φορέσετε ζουρλομανδύα, ή στην καλύτερη να πείτε πλανεμένος είναι...
Το έκανα αδελφούλη μου !
Σηκώθηκα πήγα στο διπλανό δωμάτιο, άνοιξα το laptop , μπήκα στο gmail !
Ο πατέρας Κύριλλος από τον Ι.Ν.Αγίου Μάρκου Ευγενικού είχε στείλει ένα email στις 11.39 με θέμα την μελέτη του έργου του Αγίου, αλλά άλλο email ΔΕΝ είδα.
Άνοιξα το email του παππούλη, το διάβασα, και την ώρα που ήμουν έτοιμος να κλείσω το laptop ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ έρχεται ένα email !
ΔΕΝ θα πω καν το μικρό της όνομα επειδή αναφέρει τον Ιερό Ναό και ίσως γείτονες της να κάνουν τον συνειρμό και αυτό δεν το θέλω επειδή η ΙΔΙΑ μου ζήτησε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της !
Και διαβάζω ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ για εμένα τον ελάχιστο ΘΑΥΜΑ !!!
Και το λέω ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ για μένα τουλάχσιτον επειδή το διάβασα μετά από την ΞΑΚΑΘΑΡΗ εσωτερική μου παρόρμηση, για να μην πω φωνή και με περάσετε για άλλη Ζαν ντ Αρκ, και καταλήξω κάποια στιγμή στην πυρά !!
Έχω διαβάσει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ email με μικρότερα ή μεγαλύτερα θαύματα των Χαιρετισμών ! Αν και ΔΕΝ πρέπει να τα χαρακτηρουμε καν ως μικρά ή μεγάλα !
ΟΛΑ είναι ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ !
ΟΛΑ είναι ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας !!”

Καταθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ το διπλό αυτό της Παναγίας μας , ελέγχοντας ταυτόχρονα την ελαχιστότητα μας που ΔΕΝ θέλει πλέον να κοινολογεί εδώ στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών τα θαύματα Της, απλά και μόνο για να μην γίνονται αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης από τους διαχειριστές “Ορθόδοξων” Ιστοτόπων, που -για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους- αναδημοσιεύουν τα θαύματα αυτά ΚΑΙ από το δικό μας Ιστολόγιο, αλλά και από αλλού, και φυσικά ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν καν τις Πηγές τους, προκειμένου να καρπωθούν από την αυξημένη επισκεψιμότητα που τους εξασφαλίζουν τέτοια θαύματα και να αυξηθούν τα έσοδα τους από τα banners και τις διαφημίσεις με τις οποίες έχουν γεμάτα τα sites τους.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ.

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.  ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 7 (ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ).
ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ   ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)  ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ( ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ).  

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΤΆ ΤΙΣ 12 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΕΤΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ).

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ “Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑ”. 

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΠΩΜΑΤΑ.  ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.  ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΎ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.  ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΌΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ.
ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΎ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ.

ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ  ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ “ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ” ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ , ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ 
“”  ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ  (ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑ) ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΛΙΠΩΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ””.

ΑΥΤΆ ΕΙΠΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΚΑΤΆ ΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,  ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ.   ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΩ,  ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ  ΕΞΩ ΚΑΤΑΧΑΡΟΥΜΕΝΟ. 
ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ¨¨ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.  ΟΣΗ ΩΡΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΑ ΛΙΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΓΡΟ ΑΠΌ ΜΕΣΑ.  ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΌΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ.  ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ””

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ.    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!!!!

ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.

———————————————————————————————————————————————————————————

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΌ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.


ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ


Μένουμε στην τελευταία αποστροφή του λόγου της καλής μας αδελφής.... ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ και το κάνουμε την ίδια στιγμή με την στερρά πεποίθηση ότι η παράκληση της αδελφής μας ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με την ρητή εντολή της Δέσποινας μας στον αδελφό μας βαστάζο !
Καλό στάδιο αδελφοί !!!
Η Χάρις των Χαιρετισμών είη μετά πάντων υμών !
Αμήν ! Γένοιτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.