ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Ο ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !

Από τον πολύτιμο φίλο του Ιστολογίου των Χαιρετισμών , τον πολυγραφότατο συγγραφέα Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Αθανασίου λάβαμε αυτό το κείμενο για έναν περίφημο Ρώσο στάρετς !
Με κόκκινο χρώμα έχουμε τονίσει εμείς τις συμβουλές του για τη αξία των Χαιρετισμών ( αυτός είναι ο Ακάθιστος Υμνος ) στην επίλυση οικογενειακών προβλημάτων αλλά και δυσεπίλυτων πνευματικών προβλημάτων !!
Αν ανατρέξετε στα θαύματα των Χαιρετισμων θα βρείτε τουλάχιστον τρία θαύματα όπου η ανάγνωση των Χαιρετισμών έλυσε τέτοια προβλήματα !

Image result for VERENDYAKIN

Ο ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ VERENDYAKIN ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο ασκητικός  ηγούμενος Ιερώνυμος (Verendyakin,  6 Ιουνίου του 2001), ήταν ο πνευματικός της Ιερέας Μονής της  Γεννήσεως της Θεοτόκου  Μορντόβιας.
Από το 1997, προειδοποίησε για την επικινδυνότητα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. . Είπε ότι έρχεται η παγκοσμιοποίηση, και θα υπάρχουν φορές που θα είναι απαραίτητο να σταθείς με πίστη και να μην παραιτηθείς από τον Χριστό.

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

"Πατέρα, υπάρχουν μεγάλες διαμάχες στην οικογένεια."
"Διαβάστε το Ψαλτήριο."
"Πατέρα, υπάρχει πρόβλημα στη δουλειά."
"Διαβάστε το Ψαλτήριο."
«Αλλά αρχίζετε να διαβάζετε - και όλα είναι ρυθμισμένα. Σε περίπτωση προβλημάτων με παιδιά, να διαβάζετε τον Ακάθιστο στη Μητέρα του Θεού».
«Αν κάποιος συγγενής (πνευματικώς) πεθάνει - διαβάστε και τον Ακάθιστο της Θεοτόκου»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.