ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Η ΚΡΥΦΗ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !! Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ !! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ Κ.Κ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ !!


Για μία κρυφή Αγία που δίδαξε πριν λίγες μόλις δεκαετίες τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μόρφου, ότι το μυστικό της χαράς και της θείας παρηγορίας είναι η συνεχής απαγγελία των Χαιρετισμών ( ή ίδια τους έλεγε τουλάχιστον 10 φορές κάθε ημέρα ) , για μία κρυφή Αγία που δεν τολμούσαν να πειράξουν οι δαίμονες επειδή συνεχώς είχε τους Χαιρετισμούς στα χείλη της , και το μόνο που μπορούσαν να της κάνουν ήταν να της τραβάνε τα κλινοσκεπάσματα το χειμώνα για να παγώνει, για την κρυφή Αγία , τη Βαγγελιώ που αν και αόματη έβλεπε με τα μάτια της ψυχής της τον Χριστό μας, την Παναγία μας και τους αγγέλους που την διακονούσαν , για αυτήν την κρυφή σύγχρονη Οσία μίλησε στην ομιλία του πριν από ένα μήνα ο Άγιος Μόρφου !!

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ακούσετε ΟΛΗ την ομιλία του Σεβασμιωτάτου, μέσα από την οποία καταδεικνύεται για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά , αυτό που χρόνια τώρα σε κάθε μας ανάρτηση σας λέμε !!

Δηλαδή ότι αν με ΑΓΑΠΗ και ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ - χωρίς δηλαδή να επιζητούμε ντε και καλά ένα θαύμα ή την άμεση πραγματοποίηση αυτού, που σε εμάς φαίνεται καλό και χρήσιμο - ανταποκριθούμε στο κάλεσμα, στην προτροπή της Παναγίας μας για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανάγνωση των Χαιρετισμών Της, τότε σας βεβαιώνουμε αδελφοί μας ότι ΔΕΝ θα φύγουμε χωρίς κάποια μορφή θείας παρηγορίας !!

Το ξαναλέμε και θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια !!

Ας μην υποβιβάσουμε τους Χαιρετισμούς της Δέσποινας μας σε κάτι το “μαγικό” , ας μην ευτελίσουμε τον ατίμητο θησαυρό που μας παραδόθηκε ζητώντας εμφατικά τα χοϊκά κι εφήμερα, αλλά ας υμνήσουμε την Παναγία μας , ταπεινά και με αγάπη , και τότε θα μας φανερώσει τα θαυμάσια και ανεκδιήγητα των Χαιρετισμών Της !

Σας αφήνουμε να απολαύσετε και αυτήν την ομιλία που μας έστειλε φίλος του Ιστολογίου , τον οποίο και από καρδιάς ευχαριστούμε και για αυτήν και για τις παλαιότερες ενημερώσεις του για θαύματα των Χαιρετισμών που ανέφερε στις ομιλίες του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου !!!

Για όσους βιάζονται και επιθυμούν να ακούσουν ΜΟΝΟ τα θαύματα των Χαιρετισμών στην Βαγγελιώ, τότε αυτά θα τα βρολυν στο λεπτό 06:50 έως και 09:04 και κατόπιν στο λεπτό 16:54 έως και 21:18 !!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς ο δι ημάς σαρκωθείς εκ της Υπεραγίας Θεοτόκου Υιός και Λόγος του Θεού να σας επαδαψιλεύει κάθε ουράνια ευλογία και να εκπληρώνει όλα τα προς σωτηρία αιτήματα σας !!

Αμήν !! Γενοιτο !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.