ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

ΤΡΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ !!!


Τρία θαυμαστά γεγονότα που σχετίζονται με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας θα καταθέσει το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών στην αγάπη σας το επόμενο τριήμερο !

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου μία “περίεργη” θαυμαστή σύμπτωση μέσα σε Ιερό Ναό, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου την απάντηση στις προσευχές του Ηγουμένου στο Μοναστήρι στην Ήπειρο , και συν Θεώ Δευτέρα 1 Ιανουαρίου ένα πραγματικά εξαιρετικά θαυμαστό γεγονός που συνέβη εχθές Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το μεσημέρι σε μία βαστάζουσα μας στο Νοσοκομεία ΚΑΤ !!

Βλέπετε προσπαθούμε και εμείς εδώ στο Ιστολόγιο με την προαναγγελία των θαυμαστών γεγονότων των Χαιρετισμών να σας έχουμε κάθε ημέρα κοντά μας !

Θα υπάρξει συν Θεώ και μία ακόμη τέταρτη ανάρτηση , ένας απολογισμός μας για το 2017 και ενδεχομένως και μία αναφορά στα σχέδια των διαχειριστών του Ιστολογίου για το 2018, αν και καλά γνωρίζουμε ότι όπου εμείς οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια ο καλός μας Θεός γελάει !!

Όλα αυτά τα θαυμαστά “τυχαία” γεγονότα , όλα αυτά τα “μικρά” ή πραγματικά μεγάλα θαύματα που έχουμε καταθέσει στην αγάπη σας τέσσερα χρόνια τώρα μέσα από το Ιστολόγιο αυτό ΕΝΑΝ και μόνο σκοπό έχουν !

Να καταδείξουν την εξαιρετικά μεγάλη προσευχητική αξία των Χαιρετισμών και να σας παροτρύνουν να ξεκινήσετε και εσείς – ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ – την καθημερινή απαγγελία των Χαιρετισμών όσες περισσότερες φορές η Παναγία μας σας το χαρίσει !!

Και αφού γευτείτε και εσείς την γλύκα των Χαιρετισμών, και αφού ενδεχομένως βιώσετε κάποια “περίεργα” θαυμαστά γεγονότα οπόταν η Θεοτόκος ευδοκήσει, τότε να αναλάβετε και εσείς έργο βαστάζων και βασταζουσών !!

Δηλαδή να ξεκινήσετε να μιλάτε σε όσους δεν το γνωρίζουν για την αξία των Χαιρετισμών και να τους προσφέρετε πάντα ΔΩΡΕΑΝ ως ευλογία βιβλιαράκια με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !!

Το Ιστολόγιο – αν και αυτός ΔΕΝ είναι ο κύριος λόγος υπάρξεως του – μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό προσφέροντας σας ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ δεματάκια με είκοσι , πενήντα ή και εκατό ακόμη τευχίδια Χαιρετισμών τα οποία από το 2018 μπορείτε να τα παραλαμβάνετε είτε από Κεντρικό Ορθόδοξο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο ( αφού μας έχετε γράψει email για τον αριθμό που επιθυμείτε, ώστε να ετοιμάσουμε το δεματάκι και να το μεταφέρουμε ως βαστάζοι ελάχιστοι κι εμείς στο Βιβλιοπωλείο ) είτε από τις “Κεντρικές Αποθήκες” του Ιστολογίου κοντά στο σταθμό Μετρό Ακρόπολη και Συγγρου Φιξ !!

Στις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ όπου δεν μπορείτε εσείς ή κάποιος γνωστός ή συγγενής σας στην Αθήνα να τα παραλάβει ο ίδιος, τότε το Ιστολόγιο θα αναλάβει – όπως κάνει μία δεκαετία τώρα – ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ να τα μεταφέρει στα ΕΛΤΑ και να σας τα ταχυδρομήσει ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνθείτε με ταχυδρομικά τέλη !

Στην περίπτωση αυτή όμως θα σας παρακαλέσουμε να έχετε υπομονή μιας και η ζήτηση συνεχίζει να είναι μεγάλη και ανταποκρινόμαστε με αργούς ρυθμούς όσο μας επιτρέπουν τόσο ο λιγοστός μας χρόνος όσο και οι οικονομικές μας δυνατότητες.

Πάντως ας το επαναλάβουμε ότι το βέλτιστο είναι η ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το χώρο μας ή το Βιβλιοπωλείο ώστε να ανακουφιστούμε από τα αυξημένα ταχυδρομικά τέλη τα οποία σωρευτικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια για την αποστολή του μεγαλύτερου μέρους των 335.000 ΔΩΡΕΑΝ τευχιδίων έχουν ανέλθει στην κυριολεξία σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν είναι σχήμα λόγου μιας και υπάρχουν οι αποδείξεις των ΕΛΤΑ

Και όπως έχουμε και άλλη φορά ξαναπεί το Ιστολόγιο και οι βαστάζοι ΔΕΝ έχουν ΠΟΤΕ λάβει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ οικονομική ενίσχυση από οιονδήποτε φορέα ή Σύλλογο ή ιδιώτη !

Δύο αγαθές ψυχές που θα διατηρήσουν την ΑΝΩΝΥΜΙΑ τους έχουν εμπιστευτεί το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών να μοιράσει τα τευχίδια, τα οποία από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ των χρημάτων τους και από το ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ της Αγάπης τους για την Παναγία και τους αδελφούς τους έχουν πληρώσει να τυπωθούν !

290.000 βιβλιαράκια Χαιρετισμών η πρώτη ψυχούλα , 45.000 βιβλιαράκια Χαιρετισμών η δεύτερη ψυχούλα που μόλις πριν ένα τρίμηνο ήλθε σε επαφή με το Ιστολόγιο έχοντας τυχαία πάρει στα χέρια του ένα βιβλιαράκι των Χαιρετισμών που ο καλός μας βαστάζος ο κύριος Ελευθέριος του ενεχείρισε !

Και σας βεβαιώνουμε ότι η Πρωτοβουλια αυτή των αφανών μας δωρητών ανέρχεται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, που το ξαναλέμε από την ΑΓΑΠΗ τους στην Παναγία και στους αδελφούς τους έχουν από το υστέρημα τους και τις οικονομίες μιας ζωής διαθέσει για τον υπέροχο αυτό σκοπό !

Το Ιστολόγιο και οι διαχειριστές του μαζί με όλες τις βαστάζουσες και όλους τους βαστάζους αφού παραλάβουν τις κούτες με τα τευχίδια αυτά, αναλαμβάνουν με δικό τους κόπο και δικά τους έξοδα ( ταχυδρομικά τέλη ΕΛΤΑ, βενζίνη για το αμάξι τους κλπ ) την προώθηση των τευχιδίων αυτών σε κάθε γωνία της Πατρίδας μας, και παλαιότερα και του κόσμου όλου ( .... μέχρις ότου πλέον ΔΕΝ μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στα υπέρογκα ταχυδρομικά τέλη.... ένα δεματάκι 2.8 κιλών που έπρεπε να στείλουμε στην Σουηδία πριν λίγες ημέρες μας κόστισε 33.90 ευρώ !!!!! )

Και το λέμε για πολλοστή φορά !!

Το Ιστολόγιο και οι βαστάζοι ΔΕΝ έχουν ΟΥΔΕΠΟΤΕ λάβει από ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε ένα ευρώ !!!!!

Και γινόμαστε κουραστικοί να το επαναλαμβάνουμε αλλά αναγκαζόμαστε επειδή πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι αναφορές για φαινόμενα όπου τευχίδια των Χαιρετισμών που έχουμε ΔΩΡΕΑΝ διαθέσει ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ – παρά το γεγονός ότι τόσο στο εξώφυλλο όσο και στο εσώφυλλο γράφεται ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ το ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ – με τους “επαγγελματίες Ιεραποστόλους” να προβάλλουν το πρόσχημα της ενίσχυσης του έργου της διάδοσης των Χαιρετισμών !!

Το Ιστολόγιο έχει μοιράσει πολλές εκατοντάδες , ίσως και χιλιάδες δεματάκια σε ανάλογα μεγάλο αριθμό παραληπτών που μας τα έχουν ζητήσει !!

Ασφαλώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πως έχουν αυτοί οι αδελφοί μας “μεταχειριστεί” τον θησαυρό αυτό που το ξαναλέμε ΔΩΡΕΑΝ έλαβαν , χωρίς να πληρώσουν ούτε καν τα ταχυδρομικά τέλη !

Αν κάποιες και κάποιοι έχουν καταστεί “επαγγελματίες” Ιεραπόστολοι και προσπαθούν να σφετεριστούν την αγνή και άδολη προσφορά του Ιστολογίου και των αγαθών ψυχών που πλήρωσαν να εκτυπωθουνκαι να κερδοσκοπήσουν από την προσπάθεια μας αυτή , αυτό είναι κάτι για το οποίο θα τους κρίνει ο Δίκαιος Θεός μας !

Εμείς απλά τονίζουμε ότι τα όποια χρήματα παίρνουν , τάχα μου για το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών ΔΕΝ έρχονται σε εμάς αλλά καταλήγουν στις τσέπες τους !

Και για τον λόγο αυτό έχουμε επιστήσει ΚΑΙ την προσοχή των αδελφών μας βασταζουσών και βαστάζων !!

Να προσέχουν που τα δίνουν ! Και αν παρατηρήσουν φαινόμενα τέτοιας εκμετάλλευσης να μας ειδοποιήσουν !!

Κλείνοντας θα θέλαμε να επαναλάβουμε ξανά ότι σκοπός του Ιστολογίου των Χαιρετισμών ΔΕΝ ήταν και ΔΕΝ είναι μόνο η διάθεση των ΔΩΡΕΑΝ τευχιδίων !!

Όνειρο μας θα ήταν να υπάρξει ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ αυτής της προσπάθειας, και όχι ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ με πρωτοστάτη το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών !

Τι εννοούμε ??

Θα βγεις σήμερα αδελφέ για ψώνια ή για βόλτα και ενδεχομένως να πάρεις μία τυρόπιτα και έναν καφέ !

Θα δώσεις δηλαδή τουλάχιστον τρία ευρώ, μπορεί και τριάμισι !

Ε.... αν για ΜΙΑ , δεν σου λέω για παραπάνω, για ΜΙΑ μόνο μέρα, για σήμερα δηάδή ΔΕΝ αγοράσεις την τυρόπιτα και το καφέ και κρατήσεις τα 3 ή τα 3.5 ευρώ και μετά μπεις στο internet και παραγγείλεις σε eshop που έχουν ΟΛΟΙ οι Ορθόδοξοι Εκδοτικοί Οίκοι ΤΕΣΣΕΡΑ ή ΠΕΝΤΕ ή ΕΞΙ ή και ΕΠΤΑ βιβλιαράκια των Χαιρετισμών ( έχουμε βρεί και με μισό ευρώ και με ογδόντα λεπτά και με ένα ευρώ ) και τα μοιράσεις στους συγγενείς σου ή στους συναδέλφους σου στην δουλειά λέγοντας τους δύο λογάκια για την αξία της καθημερινής ανάγνωσης των Χαιρετισμών, ε.... τότε αδελφέ μας και αδελφή μας να δεις πόση Χάρη και Ευλογία θα λάβεις !!!

Δεν σου λέμε να δώσεις σε εμάς χρήματα !! Μη γένοιτο !!

Σου λέμε ΕΣΥ ο ίδιος να γίνεις βαστάζος μοιράζοντας βιβλιαράκια με χρήματα δικά σου, που ΔΕΝ θα τα στερήσεις από την οικογένεια σου, αλλά μόνο .... από την κοιλιά σου που για ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ μέρα θα στερηθεί μία τυρόπιτα και έναν καφέ !!

Αν αυτό γίνει από ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς που τώρα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, και αν αυτό επαναληφθεί από την καθεμία και τον καθένα σας ΜΙΑ φορά το μήνα , καθίστε και κάντε τον υπολογισμό !

Αν ένα άτομο σε ένα χρόνο μοιράζει από ΠΕΝΗΝΤΑ έως ΕΚΑΤΟ βιβλιαράκια Χαιρετισμών που ΔΕΝ θα του έχουν κοστίσει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από ΜΙΑ μέρα “στέρησης” του καθημερινού καφέ και της καθημερινής τυρόπιτας κάθε μήνα, υπολογίστε πόσες ψυχές θα έχετε ωφελήσει !!

Και υπολογίστε αν αυτό το κάνουν χίλιες αδελφές ή αδελφοί μας πόσο το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών θα διαδοθεί !

Πόσο θα δοξάζεται ο Τριαδικός μας Θεός με κάθε Αλληλούια, και πόσο θα υμνείται η Παναγία Μητέρα μας με κάθε Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε των Χαιρετισμών !!

Αυτό είναι και η πρόσκληση που για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών !

Γίνετε οι ίδιοι βαστάζουσες και βαστάζοι !!

Με την ευχή αυτή ευχόμαστε σε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς μια καλή κι ευλογημένη χρονιά !

Θα δείτε συν Θεώ από αύριο τις τρεις αναρτήσεις με τα θαυμάσια των Χαιρετισμών και ενδεχομένως και τον απολογισμό μας για το 2017 !!

Χαίρετε εν Κυρίω αδελφές κι αδελφοί !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.