ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΑΓΝΩΣΤΗ !!!


Έστω και με καθυστέρηση και μόλις μισή ώρα πριν περάσει η 30η Δεκεμβρίου παραθέτουμε στην αγάπη σας το πρώτο από τα τρία θαυμαστά γεγονότα που σχετίζονται με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !

Όπως ήδη προαναγγείλαμε θα δημοσιεύσουμε συν Θεώ αύριο Κυριακή 31η Δεκεμβρίου 2016 και μεθαύριο Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 ακόμη δύο θαυμαστά γεγονότα !

Το σημερινό θαυμαστό γεγονός συνέβη πρόσφατα σε μία νέα μας βαστάζουσα που μας ζήτησε τευχίδια Χαιρετισμών και τα παρέλαβε εννοείται ΔΩΡΕΑΝ από το Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο στο Κέντρο της Αθήνας, το οποίο μας διευκολύνει στην διανομή των Χαιρετισμών !

Μετά από λίγες ημέρες λάβαμε ένα πρώτο ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook ( όπου μπορείτε να μας βρείτε με το όνομα Vastazos Theotokou ) και μετά από κάνα δύο μέρες λαμβάνουμε και ένα δεύτερο μήνυμα !

Πριν σχολιάσουμε σας αφήνουμε να τα διαβάσετε αυτούσια !

Καλησπέρα σας....τα βιβλιαράκια με τους Χαιρετισμούς όπου τα έχω δώσει τα δέχονται με χαρά και συγκίνηση..συνεχίστε το σπουδαίο έργο που κάνετε..να είστε πάντα καλά!!!

Καλησπέρα...ήθελα να σας διηγηθώ κάτι που μου συνέβη σήμερα για να μου πείτε την γνώμη σας....Πήγα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και καθόμουν αρκετή ώρα δίπλα στην εικόνα και το λείψανο του..σκέφτηκα σε κάποια στιγμή να είχα ένα σκαμπό να καθίσω γιατί πόνεσαν τα πόδια μου...Δεν πρόλαβα να τελειώσω τη σκέψη μου και εμφανίζετε μια κύρια και μου λέει..."Αυτό το σκαμπό είναι για εσένα..παρ το!!! Σαστισα για λίγο , την ευχαρίστησα και κάθισα. Όταν της το έδωσα πίσω της χάρισα δυο βιβλιαράκια των Χαιρετισμών και χάρηκε πολύ....Μετά από λίγο φεύγοντας από την εκκλησία μου είπε "Σε ευχαριστώ πολύ...Για τα βιβλιαράκια..μάλιστα το ένα το έδωσα τώρα σε έναν φίλο μου που τον συνάντησα τυχαία εδώ και το αναζητούσε και ήθελε να το έχει!!!!!

Επίσης όταν της είπα ότι είχα σκεφτεί να είχα ένα σκαμπό εκείνη μου είπε ότι μπαίνοντας στην εκκλησία κάποιος της είπε ότι το σκαμπό που έχει είναι για εμένα...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Όπως βλέπετε αδελφοί μου ΠΑΝΤΑ η Παναγία μας υποδέχεται με κάποιο θαυμαστό, “παράδοξο” και φαινομενικά “τυχαίο” γεγονός σχεδόν ΟΛΕΣ τις βαστάζουσες και ΟΛΟΥΣ τους βαστάζους, δηλαδή όλες τις αδελφές και τους αδελφούς που διακονούν στην διάδοση των Χαιρετισμών !!

Είναι το δικό Της καλωσόρισμα , είναι ο δικός Της τρόπος να δείξει σε όλες και όλους ότι βλέπει το έργο τους και το επευλογεί !!

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας έχουμε κάτι να διηγηθούμε !!

Μπορεί να είναι μία συντυχία “τυχαίων” γεγονότων που σε κάνουν να θαυμάζεις και να απορείς !!

Μπορεί να είναι και ένα μεγάλο πραγματικά θαύμα !!

Η Παναγία μας το καθορίζει !!

Ασφαλώς και όλες και όλοι εμείς που εργαζόμαστε αθόρυβα για την διάδοση των Χαιρετισμών της Μάνας μας ΔΕΝ επιζητούμε, ούτε προσδοκούμε κάποιο θαύμα !!

Πολλώ δε μάλλον ΔΕΝ επιζητούμε, ούτε καν ευελπιστούμε σε κάποια ανταπόδοση είτε από τον Ουρανό, ούτε από τους αδελφούς μας !

Όλες μας οι δράσεις πηγάζουν από την άδολη αγάπη μας για τον Χριστό μας και την Υπεραγία Μητέρα του και αποσκοπούν ΜΟΝΟ στην δοξολογία του Θεού και την ύμνηση και τιμή της Θεοτόκου !

Φυσικά όμως και χαιρόμαστε όταν γινόμαστε κοινωνοί των θαυμασίων των Χαιρετισμών που καταδεικνύουν την ζωντανή παρουσία της Παναγίας μας, μιας και είναι Αυτή που κατευθύνει την κάθε πράξη μας, μιας και είναι Αυτή που έχει αναλάβει την διάδοση των Χαιρετισμών Της !

Εμείς είμαστε απλά οι βαστάζοι, οι αχθοφόροι, οι χαμάληδες των δεμάτων με τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών που μοιράζονταισε ΟΛΗ την Ελλάδα και όχι μόνο !!
Σας καληνυχτίζουμε ευχόμενοι μια ευλογημένη νύχτα και μία καλή Κυριακή, κι ανανεώνοντας την συνάντηση μας , εδώ στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, αύριο 31η Δεκεμβρίου με ένα ακόμη πιο παράδοξο γεγονός, ένα ακόμη θαύμα των Χαιρετισμών που μας διηγήθηκε πριν τρεις ημέρες ο βαστάζος μας ο κύριος Ελευθέριος , που το βίωσε με τα μάτια και τα αυτιά του πριν ένα περίπου μήνα σε Ιερά Μονή κοντά στα Ιωάννινα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.