ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΑΣΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Η ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ !!!!!


Μπορούμε ΟΛΟΙ μας ΧΩΡΙΣ το παραμικρό κόστος να γίνουμε βαστάζοι και βαστάζουσες των Χαιρετισμών της Μητέρας και Δέσποινας μας, και να γίνουμε αφορμή να δοξάζεται ο Τριαδικός μας Θεός και να υμνολογείται η Πανάχραντη Μητέρα του Υιού και Λόγου και Θεού !!
Ρωτάτε πως ???
Απλά....πολύ απλά....πάρα πολύ απλά !!
Έχετε προφανώς δει το PDF με τους Χαιρετισμούς που έχουμε αναρτήσει παλαιότερα στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, και το οποίο με την Χάρη του Θεού 1160 αδελφοί μας μέχρι εχθές, Κυριακή βράδυ είχαν “κατεβάσει” και προφανώς τυπώσει στους προσωπικούς τους εκτυπωτές !!
Εμείς ταπεινά θα σας προτείναμε , εκεί που τυπώνετε ένα αντίτυπο να τυπώσετε άλλο ένα και να τα δώσετε ΕΥΛΟΓΙΑ στον συνάδελφο, στον συγγενή, στον συμφοιτητή ή συμμαθητή σας, στον φίλο σας λέγοντας του δύο λογάκια για την αξία των Χαιρετισμών και τα τόσα θαύματα που ο καλός μας Θεός με τις πρεσβείες της γλυκιάς μας Παναγιάς καθημερινά κάνει !
Αν σκέφτεστε το κόστος του χαρτιού ή του μελανιού του εκτυπωτή σας, τότε ασφαλώς υπάρχει και άλλη λύση !
Εντελώς ανέξοδη για εσάς !
Αντιγράψτε το PDF στο στικάκι, στο φλασάκι σας και όπου έχετε την ευκαιρία, στο γραφείο σας, στη Σχολή σας κ.α δώστε το να το αντιγράψουν και να το τυπώσουν όσοι ενδιαφέρονται !
Αν κι αυτό το βρίσκετε κουραστικό τότε στείλτε το PDF με ένα ομαδικό email στους ανθρώπους που έχετε στην mailing list σας και ενημερώστε τους φίλους και γνωστούς σας – ή τουλάχιστον όσες κι όσους κρίνετε ότι ενδιαφέρονται – να το τυπώσουν !
Βλέπετε αδελφοί μας ότι υπάρχουν ΑΝΕΞΟΔΟΙ τρόποι και με πραγματικά ΕΛΑΧΙΣΤΟ κόπο για να γίνει κανείς βαστάζος, για να μεταφέρει αν όχι βιβλιαράκια με Χαιρετισμούς, τουλάχιστον να μεταδώσει το μήνυμα της αξίας των Χαιρετισμών, και να οικοδομήσει πνευματικά τον συνάνθρωπο του !
Αν πάλι σας φωτίσει η Χάρη της καλής μας Παναγιάς τότε ας πείτε μια φορά – όχι παραπάνω, αλλά μόνο μία φορά - ότι δεν θα πάρω να πιω ένα καφέ ή δεν θα πάρω να φάω μια τυρόπιτα πηγαίνοντας στο γραφείο, αλλά με το ενάμιση ευρώ που θα έδινα για τον καφέ ή για την τυρόπιτα, θα πάω σε ένα θρησκευτικό βιβλιοπωλείο ή ακόμη και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου, και θα αγοράσω δύο ή και τρία βιβλιαράκια των Χαιρετισμών ή του Ακαθιστου Ύμνου , τα οποία όλοι οι θρησκευτικοί Εκδοτικοί Οίκοι, αλλά και άλλοι κοσμικοί Εκδοτικοί Οίκοι , τυπώνουν και διαθέτουν !
Θα δείτε ότι με πενήντα και με ογδόντα λεπτά μπορείτε να αγοράσετε καλαίσθητα βιβλιαράκια των Χαιρετισμών και να τα χαρίσετε, να τα δώσετε ΕΥΛΟΓΙΑ σε φίλους και γνωστούς σας !
Με την “στέρηση” ενός μόνο καφέ ή μίας μόνο τυρόπιτας που θα παίρνατε στο δρόμο για την δουλειά σας !
Και αν λέγατε ότι θα “στερηθώ” έναν καφέ ή μία τυρόπιτα μία μόνο φορά την εβδομάδα για ένα μήνα ή για ένα εξάμηνο ή για ένα χρόνο, σκεφτείτε πόσα πολλά βιβλιαράκια των Χαιρετισμών μπορείτε να αγοράσετε από τα βιβλιοπωλεία και να δώσετε στους αδελφούς σας !
Σκεφτείτε το πόσο μεγάλο Ιεραποστολικό έργο μπορείτε να επιτελέσετε , το ότι θα γίνετε εσείς – με την στέρηση ενός καφέ ή μιας τυρόπιτας – αφορμή να δοξάζεται ο Θεός και να υμνείται η Παναγία μας , κάθε φορά που θα διαβάζει ο αδελφός σας το βιβλιαράκι των Χαιρετισμών που ΕΣΕΙΣ θα του έχετε χαρίσει !
Συγχωρέστε μας που σας προτείνουμε αυτό αλλά πιστεύουμε ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο να δώσουμε λίγα λεπτά από την ζωή μας ή έστω την αξία ενός καφέ ή μιας τυρόπιτας για να συμβάλλουμε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ μας στην διάδοση των Χαιρετισμών της Μητέρας μας, ώστε να βοηθήσουμε πνευματικά τους αδελφούς μας !
Αμήν ! Γένοιτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.