ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

ΑΛΛΟ ΘΑΥΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΣ !!!


Και να που οι προσ-ευχές εισακούονται !!

Και να που η Κυρά μας συνεχίζει να θαυματουργεί ολοζώντανα και σ' εμάς τους αχρείους κι ανάξιους !

Και να που οι Χαιρετισμοί σιγαλά κι αθόρυβα διαδίδονται και γίνονται καθημερινή ενασχόληση, καταφυγή στον πόνο και στη θλίψη, ξεχείλισμα χαράς και δοξολογικής προσευχής !

Και να που η αγωνία μας για το πως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση από αδελφούς μας για βιβλιαράκια των Χαιρετισμών – ειδικά τώρα που τα αποθέματα των Χαιρετισμών βλέπουμε να σώνονται και με θλίψη καθυστερούμε υπερβολικά χρονικά να ικανοποιήσουμε τις πνευματικές ανάγκες των αδελφών μας - πήρε σήμερα ένα ανέλπιστο κι ευτυχές τέλος !!

Αδελφοί μας αγαπημένοι, άλλο θαύμα ετοιμάζαμε να καταθέσουμε σήμερα στην Αγάπη σας, άλλο όμως μεγαλύτερο μας επιφύλαξε η Κυρά μας !!

Και προκρίνουμε να σας το κοινολογήσουμε για να σας καταστήσουμε μετόχους της χαράς μας, μιας και καλά γνωρίζουμε το πόσο αγαπάτε τους Χαιρετισμούς της Δέσποινας μας αλλά και το ταπεινό αυτό Ιστολόγιο τους !

Πολλές κλήσεις είδαμε εχθές το βράδυ από έναν από τους πιο δραστήριους βαστάζους μας, τον φίλτατο μας κο Ελευθέριο που διακονεί την εσωτερική Ιεραποστολή στην Ήπειρο και στη Μακεδονία, ως λαϊκός Ιεροκήρυκας, μιλώντας παντού και πάντα για την Χάρη των Χαιρετισμών και μοιράζοντας τα βιβλιαράκια των Χαιρετισμών που η Χάρη της Παναγίας μας , μας αξιώνει να του στέλνουμε !!

Σήμερα Σάββατο πρωί επικοινωνήσαμε μαζί του για να πληροφορηθούμε ότι ένας αδελφός μας που πήρε πριν λίγες μόλις ημέρες για πρώτη φορά στα χέρια του το βιβλιαράκι των Χαιρετισμών κι έμαθε για το Ιστολόγιο μας και το επισκέφθηκε, εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει άμεσα το κόστος για την εκτύπωση 40.000 , μάλιστα... σαράντα χιλιάδων τευχιδίων Χαιρετισμών ! Για αρχή .... όπως είπε !

Και ήταν πραγματικά μεγάλη η συγκίνηση μας όταν μιλήσαμε προσωπικά μαζί του και διαπιστώσαμε ιδίοις ωσίν την άπειρη ευλάβεια κι Αγάπη του για την Παναγία μας, που συνέχεια η Μάνα μας κι η Μάνα μας Την αποκαλούσε !!

Ζήτησε να μην κοινολογηθεί το όνομα του μιας και επιθυμεί όπως και όλοι οι βαστάζοι να παραμένει εντελώς ανώνυμος και μόνη η Παναγία μας να γνωρίζει το πολυσχιδές Ιεραποστολικό του έργο που από σήμερα επεκτείνεται και στη διάδοση των Χαιρετισμών !!

Με πραγματική συγκίνηση ακούσαμε από το στόμα του ότι τόσο πολύ τον άγγιξε το βιβλιαράκι των Χαιρετισμών που το Ιστολόγιο μας διαθέτει εδώ και επτά χρόνια πάντα ΔΩΡΕΑΝ , έτσι ώστε επιθυμεί τα 40.000 βιβλιαράκια που άμεσα θα τυπωθούν να έχουν ακριβώς την ίδια μορφή που τα κατέστησε τόσο αγαπητά στους αδελφούς μας ,και μάλιστα επιθυμεί να παραμείνει και η παραπομπή στην διαδικτυακή διεύθυνση του Ιστολογίου των χαιρετισμών , έτσι ώστε οι αδελφοί μας που θα το πάρουν για πρώτη φορά στα χέρια τους να μπορούν να επισκεφθούν το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών και να πληροφορηθούν για τα πολυάριθμα σύγχρονα θαύματα των Χαιρετισμών !!

Επειδή ο αδελφός μας έχει χρόνια που δραστηριοποιείται στην εσωτερική Ιεραποστολή είναι φυσικό ότι τα 40.000 αυτά τευχίδια στο μεγαλύτερο ποσοστό – για μην πούμε στο σύνολο τους θα διατεθούν από τον ίδιο στους Κληρικούς και λαϊκούς Ιεραποστόλους , τους οποίους γνωρίζει, και έτσι εικάζουμε ότι δεν θα έρθουν στα χέρια μας για να τα διαθέσουμε εμείς !

Αυτό όμως ΔΕΝ έχει για εμάς την παραμικρή σημασία !!

Σημασία έχει να μοιράζονται Χαιρετισμοί !

ΔΕΝ είναι το ζητούμενο ούτε να μοιράζονται από εμάς, πολλώ δε μάλλον δεν συντρέχει λόγος να να ακούγεται το Ιστολόγιο μας !!

Μακάρι να βρισκόταν ένας πλούσιος που να αναλάμβανε να τυπώσει εκατοντάδες χιλιάδες τευχίδια Χαιρετισμών και να τα στείλει σε κάθε Ενορία, σε κάθε Εκκλησία της Πατρίδας μας , και ας μην έχουν την μορφή του τευχίδίου που μοιράζουμε, κι ας μην ακουστεί ΠΟΥΘΕΝΑ το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών !!

Μακάρι να φωτίσει η Παναγία μας μία ευσεβή ψυχή που να έχει την οικονομική δυνατότητα να τυπώσει εκατομμύρια βιβλιαράκια Χαιρετισμων και να τα μοιράσει ΠΑΝΤΟΥ ώστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες να έχουν από ένα τευχίδιο των Χαιρετισμών και ας κατέβει από το διαδίκτυο το Ιστολόγιο μας και να ξεχαστεί , μιας και η αποστολή του θα έχει πλέον επιτελεστεί !!

Μέχρι τότε όμως όλοι εμείς οι βαστάζουσες και οι βαστάζοι θα παραμείνουμε – πάντα με την Χάρη του Θεού και της Παναγιάς μας – στις επάλξεις καθιστώντας γνωστή την ιδιαίτατη προσευχητική αξία των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, και ταπεινά προσ-ευχόμενοι – μαζί μεόλες κι όλους εσάς τους ευλαβείς αναγνώστες - όπως η Κυρία Θεοτόκος αναδείξει κι άλλους αδελφούς, όπως ο καλός μας αδελφός, ώστε ΟΛΗ η Πατρίδα μας να πλημμυρίσει με τευχίδια Χαιρετισμών, και οι Χαιρετισμοί να μπουν σε κάθε σπίτι και κυρίως στο στόμα και στην καρδιά κάθε Ορθόδοξου Χριστιανού !!

Αμήν !! Γένοιτο !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.