ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ.... ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ..... ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !!!

Με την Χάρη του Τριαδικού μας Θεού και τις ευλογίες της Δέσποινας μας ολοκληρώθηκε σήμερα η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή ακόμη έξι πακέτων της 290ης χιλιάδας των τευχιδίων των Χαιρετισμών που διατίθενται επτά σχεδόν χρόνια τώρα από τους διαχειριστές του Ιστολογίου των Χαιρετισμών !!

Τα πακέτα αυτά είχαν ζητήσει με email  τους τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο αδελφές κι αδελφοί μας απ όλη την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να διανέμουν ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ τευχίδια των Χαιρετισμών, και μόλις σήμερα μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους μιας και ΜΟΛΙΣ την περασμένη εβδομάδα ήρθαν στα χέρια μας κάποιες κούτες με τευχίδια Χαιρετισμών ! 

Όπως έχουμε και σε παλαιότερες αναρτήσεις αναφέρει ευσεβείς ψυχές από το υστέρημα των χρημάτων τους και από το περίσσευμα της αγάπης της καρδιάς τους, αγάπης διττής για τον Θεό και τον συνάνθρωπο τους, αγόραζουν εδώ και μία επταετία  από ευσεβή τυπογράφο τα τευχίδια αυτά και αναθέτουν σε εμάς ως νεώτερους να τα διαθέτουμε !

Επομένως καθίσταται σαφές ότι ΟΥΤΕ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ είμαστε, ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ με εκατοντάδες κούτες διαθέτουμε, ΟΥΤΕ κάποιος Σύλλογος Ιεραποστολικός με μέλη, δωρεές και συνδρομές είμαστε !

Η ΔΩΡΕΑΝ διάθεση και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των Χαιρετισμών ήταν, είναι και θα παραμείνει αμιγώς ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που δεν χρηματοδοτήθηκε από κανέναν άλλο πέρα από την ΑΝΩΝΥΜΗ διαθέτρια και τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ βαστάζους που πλήρωναν τα ταχυδρομικά τέλη ή έβαζαν τον κόπο και την βενζίνη για να φτάσουν οι Χαιρετισμοί σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας !

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ήταν, είναι και θα παραμείνει το ΔΩΡΕΑΝ !!

Σήμερα κιόλας επιστράφηκε ώς "απαράδεκτη" κατα την ορολογία των ΕΛΤΑ μια ταχυδρομική επιταγή που καλός Λευτίτης μας έστειλε για να καλυφθούν τα ταχυδρομικά τέλη ! Και δεν ήταν η πρώτη !!

Χρήματα ΔΕΝ λάβαμε, ΟΥΤΕ και θα λάβουμε ΠΟΤΕ για τους Χαιρετισμούς της Δέσποινας μας !

Και παρότι στο διάβα αυτών των επτά έτών διαπιστώθηκαν "κατακριτέα" φαινόμενα, όπως τα τευχίδια των Χαιρετισμών που ΔΩΡΕΑΝ στέλναμε σε Ιερές Μονές και Ιερούς Ναούς να τίθενται προς πώληση, και μάλιστα και αφότου προσθέσαμε το ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και στο εξώφυλλο και στο εσώφυλλο κάποιοι "αδελφοί" να λένε σε όσους ήθελαν να πάρουν κάποια και έβλεπαν το ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ....." δώστε ότι έχετε ευχαρίστηση για την συνέχιση του έργου των Χαιρετισμών.... ", - δηλαδή η ευλαβής δωρήτρια κι εμείς ως Ιστολόγιο και ως βαστάζοι να δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ τα δεματάκια των Χαιρετισμών και κάποιοι αδιάντροπα να εμπορεύονται τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας - αποφασίσαμε παρόλη την πίκρα μας να ΜΗΝ σταματήσουμε την διακονία μας αυτή και να συνεχίσουμε να στέλνουμε σε όποιον μας ζητήσει τα ΔΩΡΕΑΝ δεματάκια !!

Επειδή όμως προιόντος του χρόνου τα χέρια που είχαν αναλάβει το εργώδες έργο της ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ των δεμάτων με τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών έγιναν λίγα, για να μην πούμε ελάχιστα και επειδή πιστεύουμε ότι το κύριο μέλημα μας οφείλει να είναι ο "ευαγγελισμός" των αδελφών μας, δηλαδή να στέλνουμε από εδω , από το Ιστολογιο των Χαιρετισμών και σύντομα κι από τον Ιστοχώρο των Χαιρετισμών το "καλό άγγελμα", το "καλό μήνυμα" ότι η καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών όχι μοόνο ευαρεστεί την Παναγία μας αλλά πρωτίστως οδηγεί σε μετάνοια και σωτηρία ψυχών , και επειδή οπως κατατονείτε χρειάζεται ΧΡΟΝΟΣ για την ενημέρωση του Ιστολογίου των Χαιρετισμών, και του Ιστοτόπου των Χαιρετισμών που πυρετωδώς ετοιμάζεται, και επειδή η ΑΠΟΣΤΟΛΗ των Χαιρετισμών όπως έχουμε ξαναπεί είναι εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία ( περίπου μισή ώρα διαρκεί για ΕΝΑ ΜΟΝΟ δεματάκι η αποσυσκευασία από τις κούτες, το στοίβαγμα , η συσκευασία, το τύλιγμα με διαφανή μονωτική ταινία για ασφάλεια, η συμπλήρωση των δελτίων αποστολής των ΕΛΤΑ και φυσικά και η μεταφορά στα ΕΛΤΑ και η αναμονή )  για τον λογο αυτό από σήμερα μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και το τέλος του παρόντος Εκκλησιαστικού Ετους δηλαδή μέχρι 31.8.2018 ΔΕΝ θα ξαναστείλουμε Χαιρετισμούς μέσω ΕΛΤΑ,  Α Λ Λ Α θα αναμενουμε τους υφιστάμενους αλλά και από τους  φερέλπιδες βαστάζους που θέλουν να συμμετάσχουν στην διακονία της διάδοσης των Χαιρετισμών να παραλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ ή μέσω αντιπροσώπων τους τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμων από το χώρο μας στην Αθήνα, μετά από έγκαιρη επικοινωνία μέσω email με το Ιστολόγιο !

Και προκειμένου να ανταποκριθούμε στον αυξανόμενο αριθμό αδελφών που ζητούν ΔΩΡΕΑΝ τευχιδια για διανομή - μιας και όπως είπαμε η ευλαβής δωρήτρια ΔΕΝ μπορεί εκ των πραγμάτων να πληρώνει για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό τευχιδίων που μας ζητάτε - θέτουμε ΑΝΩΤΑΤΟ αριθμό τα 40 τευχίδια ανά άτομο και τα 80 τευχίδια για τις φτωχές Ενορίες ή τις εμπερίστατες Ιερές Μονές που επιθυμούν μεν να μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ Χαιρετισμούς αλλά ΔΕΝ μπορούν να τους αγοράσουν από τους διάφορους Θρησκευτικούς Εκδοτικούς Οίκους  !

Όταν φυσικά συν Θεώ οι ιδώτες και οι Ιερές Μονε τα μοιράσουν ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ τότε πάλι θα μπορούν να ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Δ Ω Ρ Ε Α Ν  , απο εμάς, από εδώ στη Αθήνα και άλλα 40 είτε άλλα 80 τευχίδια αντίστοιχα !

Ετσι λοιπόν με την αλλαγή αυτή ΑΠΌ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο της Δ Ω Ρ Ε Α Ν διανομής των τευχιδίων των Χαιρετισμών, ΑΛΛΑ πρωτίστως το έργο της ανάρτησης οτιδήποτε σχετικού με τους Χαιρετισμούς της Δέσποινας μας , ευχαριστώντας ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς , τις φίλες και φίλους του Ιστολογίου των Χαιρετισμών για την αγάπη σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.