ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΥ - ΕΟΡΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ -ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ


Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 ! Παρασκευη της Διακαινησιμου και η Ορθόδοξη Εκκλησία μας μας τιμά την ημέρα αυτή την Ζωοδόχο Πηγή, την Παναγία μας από την οποία οι πιστοί αρύουμε, αντλούμε δηλαδή σαν από πηγή την θεραπεία των σωματικών μας και ψυχικών μας ασθενειών !

Το βίντεο αυτό αποτελεί οπτικοποίηση της ομιλία του πατρός Αθανασίου Γιουσμά με αφορμή την Τεταρτη Σταση των Χαιρετισμών και ξεκινώντας με την ανάλυση του Τροπαρίου "Νεκοροί δια Σου ζωοποιούνται .." του Ακαθιστου Υμνου ο πατηρ Αθανάσιος Γιουσμάς μας προσφέρει μια πολύ πνευματικά εποικοδομητική ομιλία !!

Την ομιλία μας την έστειλε ο Αιδεσιμολογιώτατος, θεοτοκόφιλος και πολυγραφότατος φίλος του Ιστολογίου των Χαιρετισμών πατέρας Δημήτριος Αθανασίου, με αφορμή την Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής  που αορτάζεται την Παρασκευή της Διακαινησίμου !
Και για αυτήν την ομιλία που είχε την καλοσύνη να μας στείλει, αλλά και για την πολυσχιδή του βοήθεια στην διάδοση των Χαιρετισμών ευχαριστούμε τον πατέρα Δημήτριο Αθανασίου από τα βάθη της καρδιάς μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.