ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Από αγαπητό μας βαστάζο-αδελφό λάβαμε χθές βράδυ τέσσερα πολύ όμορφα βίντεο του Yo-Tube που αναφέρονται το καθένα ξεχωριστά στις τέσσερεις Στάσεις των Χαιρετισμών και πέρα από την ανάλυση των συγκεκριμένων Στάσεων κανουν θεολογικές αναφορές και σε χωρία του Ακαθιστου Υμνου !

Πρόκειται για οπτικοποιημένα βίντεο των ραδιοφωνικών εκπομπών που μεταδόθησαν από το Ραδιο-Ελπίδα των Εκκλησιαστικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως !

Τα παραδίδουμε στην αγάπη σας για πνευματική οικοδομή μέχρι μεθαύριο Παρασκευή όπου στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών θα αναρτηθεί ένα καινούργιο άρθρο με αναφορά σε μεγάλο θαύμα των Χαιρετισμών που έγινε στον περίβολο Ιεράς Μονής στο Άργος πέρισυ το 2016, περίοδο των Χαιρετισμών, και στο οποίο θα αναφερθεί και ο βαστάζος-αδελφός μας κος Νώντας Σκοπετέας στην εκπομπή "Εν τω Φωτί Σου οψόμεθα Φως" που θα ακουστεί αυτήν την εβδομάδα σε πάρα πολλούς Εκκλησιαστικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα !

Θα είναι μία ανάρτηση αφιέρωμα-αναφορά στην αθόρυβη, αυτοθυσιαστική και συνεχή προσπάθεια ΟΛΩΝ των βαστάζων και βασταζουσών σε όλη την Ελλάδα , ιδίως κατα την τελευταία πενταετία, μια εργώδη και ιδιαίτερα επίπονη προσπάθεια που είχε ως απτό αποτέλεσμα 250.000 ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών της Παναγίας μας να φτάσουν στα χέρια των αδελφών τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, αλλά και του κοσμου ολόκληρου , και όχι απλά να τους ωφελήσουν πνευματικά, αλλά σε κάποιους να τους αλλάξουν στην κυριολεξία την ζωή, όπως θα διαβάσετε στην επόμενη ανάρτηση μας και θα ακούσετε στην εκπομπή του αδελφού μας !

Βίντεο για την Πρωτη Σταση των Χαιρετισμων !Βίντεο για την Δευτερη Σταση των Χαιρετισμων !Βίντεο για την Τριτη Σταση των Χαιρετισμων !Βιντεο για την Τεταρτη Σταση των Χαιρετισμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.