ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ Κ.ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !!!

´Ενας από τους αδελφούς-βαστάζους μας που διαχειρίζεται το ορθόδοξο site agiooros.org , στο οποίο μάλιστα έχει αφιερώσει ένα μεγάλο τμήμα του στους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας φιλοξενώντας και κάποια απί τα θαύματα που έχουμε εδώ δημοσιεύσει, αλλά και άλλο πολύτιμο υλικό που αφορά τους Χαιρετισμους, μας έστειλε ένα ακόμη βίντεο από το YouTube με επίκαιρο κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου, ενός πραγματικού λάτρη των Χαιρετισμών, ο οποίος τονίζει σε κάθε ευκαιρία την ιδιαίτατη προσευχητική αξία των Χαιρετισμών προτρέποντας το ποίμνιο του αλλά και όλους τους Χριστιανούς στην καθημερινή τους ανάγνωση και έχει μάλιστα διηγηθεί και θαύματα των Χαιρετισμών που έχει ο ίδιος βιώσει και τα οποία τα έχουμε αναρτήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας !
Το παραθέτουμε στην αγάπη σας προτρέποντας σας να το ακούσετε μιας και ο χαρισματικός λόγος του Σεβασμιωτάτου πραγματικά θα σας αναπαύσει πνευματικά και θα σας οικοδομήσει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.