ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΥΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !!


Θέλουμε να ενημερώσουμε τους ευλαβείς επισκέπτες και αναγνώστες του Ιστολογίου των Χαιρετισμών ότι με την Χάρη του Αγίου Θεού και της Υπεραγίας Μητέρας Του, η δράση της ΔΩΡΕΑΝ διανομής καλαίσθητων τευχιδίων με τους 24 Οίκους των Χαιρετισμών σε μεγάλη γραμματοσειρά θα συνεχίστεί αδιάκοπα και μετά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, έτσι ώστε όσοι αδελφοί μας, δεν έχουν πρόσβαση σε θρησκευτικά βιβλιοπωλεία, ή αδυνατούν να διαθέσουν τα χρήματα για την αγορά ενός παρόμοιου τευχιδίου από αυτά που κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία , να μπορούν να το αποκτήσουν απολύτως ΔΩΡΕΑΝ, όπου και αν μένουν στην Ελλάδα μας !!

Έχουμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας αναφέρει ότι μπορούμε να αποστείλουμε περιορισμένο αριθμό δεμάτων κάθε ημέρα, με 40, 60 ή 80 το ΠΟΛΥ τευχίδια ανά δέμα, σε φτωχές και εμπερίστατες Ενορίες που δεν μπορούν να αναλάβουν το κόστος της αγοράς τους από τα θρησκευτικά βιβλιοπωλεία ή τους Εκδότες, σε Πνευματικούς που θέλουν να τα μοιράζουν στους εξομολογούμενους μετα το Ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως, σε Κατηχήτριες και Κατηχητές , σε λαϊκούς Ιεραποστόλους που διακονούν σε Νοσοκομεία, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία, αλλά και σε όποιον αδελφό μας εμφορείται από αγάπη για την Παναγία μας και επιθυμεί να διακονήσει ως βαστάζος δίνοντας χέρι με χέρι τα τευχίδια των Χαιρετισμών σε όποιον κρίνει ότι θα τα εκτιμήσει, ώστε να ωφεληθεί πνευματικά από την ανάγνωση τους !

Επιθυμούμε όμως να διευκρινίσουμε ότι μόλο που προσωπικά λαχταράμε να “πλημμυρίσει” η Πατρίδα μας, αλλά και ο κόσμος ολόκληρος, με τευχίδια των Χαιρετισμών και ΟΛΟΙ μας να χαιρετίζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την Παναγία μας, όπως εξάλλου η Ιδια επιθυμεί, δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ΑΜΕΣΑ στην αυξημένη ζήτηση από πολλές γωνιές της Πατρίδας μας, αλλά και από άλλες χώρες, όπου υπάρχουν Ορθόδοξος Ελληνισμός !

Από το 2010 οπότε και ξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα έχουν διανεμηθεί απολύτως ΔΩΡΕΑΝ 250.000 τευχίδια των Χαιρετισμών, συμπεριλαμβανομένων και των εκδόσεων, που περιέχουν τον Μικρό Παρακλητικό και τους Χαιρετισμούς του Τιμίου Σταυρού ΠΑΝΤΑ όμως στο ίδιο τευχίδιο με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !

Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να ήταν αυτός ο αριθμός πολλαπλάσιος !

Όμως να τονίσουμε ότι η δράση αυτή της ΔΩΡΕΑΝ διανομής των τευχιδίων των Χαιρετισμών, που ασφαλώς γίνεται με πνευματική ευλογία , ΔΕΝ υποστηρίζεται από κανένα Ίδρυμα ή Σύλλογο ή Χορηγό, ούτε χρηματοδοτείται από οπουδήποτε, αλλά αποτελεί προσφορά αγάπης απλών ΑΝΩΝΥΜΩΝ αδελφών μας, που το τονίζουμε από το υστέρημα τους – και όχι από το περίσσευμά τους – χρηματοδοτούν τα τελευταία επτά χρόνια αυτές τις εκδόσεις, εις μνημόσυνο των προσφιλών τους προσώπων !!

Το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, που τους γνωρίζει προσωπικα, διακονεί επικουρικά την προσπάθεια αυτών των αδελφών μας, αφενός μεν κοινολογώντας θαύματα των Χαιρετισμών στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα μας xairetismoi.blogspot.gr , αφετέρου με την κινητοποίηση και συντονισμό των ανώνυμων βαστάζων και βασταζουσών, που παραλαμβάνουν από τα ΕΛΤΑ τα δεματάκια με τα τευχίδια των Χαιρετισμών και τα διανέμουν χέρι-χέρι με φειδώ και προσοχή, όπου κρίνουν οι ίδιες και οι ίδιοι ότι θα πιάσουν τόπο και θα ωφεληθούν ψυχές !!

Για να ετοιμαστεί όως ένα δεματάκι από τα χιλιάδες που έχουμε στείλει τα τελευταία επτά χρόνια σε ΟΛΗ την Ελλάδα, απαιτείται φυσικά χρόνος !

Περίπου εικοσιπέντε λεπτά έχουμε χρονομετρήσει ότι διαρκεί η αποσυσκευασία από τις μεγάλες κούτες του τυπογραφείου, το στοίβαγμα τους ανα εικοσάδες , η συσκευασία τους σε σκληρό χαρτί, το περιτύλιγμα με διαφανή μονωτική ταινία ώστε να προφυλαχθούν κατά τη μεταφορά τους , και κατόπιν με το να γραφτεί τόσο η ετικέτα με τα στοιχεία του παραλήπτη, όσο και το ξεχωριστό έντυπο αποστολής δεμάτων των ΕΛΤΑ, ώστε να ακολουθήσει στη συνέχεια η μεταφορά τους στο Κατάστημα των ΕΛΤΑ και η αποστολή τους στους παραλήπτες ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ με τα ταχυδρομικά τέλη να είναι και αυτά πληρωμένα , ώστε οι βαστάζοι και οι βαστάζουσες να μην επιβαρύνονται !

Θέλουμε να το τονίσουμε αυτό ζητώντας από την αγάπη σας ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι την παραλαβή των δεμάτων !

Όπως προφανώς κατανοείτε δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από αυτούς που διακονούν στην συσκευασία και αποστολή των δεμάτων να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο απ όσο τους επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, ώστε να επιταχυνθεί η αποστολή των δεμάτων !

Ένα με δύο δεματάκια συσκευάζονται κατά μέσο όρο κάθε ημέρα, που πρέπει να αποσταλούν και στους υφιστάμενους βαστάζους, αλλά και όσους γραφουν για πρώτη φορά στο Ιστολόγιο μας , ζητώντας τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών !

Πάντοτε απαντούμε σε ΟΛΑ τα email !!

ΟΛΟΙ όσοι ζητούν τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια να είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα τα παραλάβουν, ΑΡΚΕΙ μόνο να έχουν ΥΠΟΜΟΝΗ !

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο email του Ιστολογίου των Χαιρετισμών xairetismoitheotokou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.