ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ YOUTUBE ΜΕ ΟΠΤΙΚΟΠΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ" ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΝΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΕΝ ΤΩ ΦΩΤΙ ΣΟΥ ΟΨΟΜΕΘΑ ΦΩΣ"

Παρόλο που δεν θα θέλαμε να αναρτήσουμε σήμερα Παρασκευη του Ακαθιστου κι άλλη ανάρτηση σχετική με θαυματα των Χαιρετισμών, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο βίντεο που μας έστειλε πριν από λίγα λεπτά ο αδελφός μας βαστάζος Νώντας Σκοπετέας, και το οποίο αποτελεί μια υπέροχη οπτικοποίηση της ραδιοφωνικής του εκπομπής "Άνοιξης Απόγευμα" που ακούσατε πριν τρείς εβδομάδες από πολλούς Εκκλησιαστικούς Σταθμούς !!

Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν και στην αδελφή μας και βαστάζα Στεφανία, η οποία και επιμελήθηκε της οπτικοποίησης του βίντεο και το ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, και η οποία  κατέβαλλε άοκνα κόπο ώστε να παρουσιαστεί αυτό το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που πραγματικά θα σας οικοδομήσει πνευματικά και θα σταλάξει βάλσαμο στις ψυχές σας, όπως και στην δική μας !

Ευχαριστούμε και τον κο Νώντα Σκοπετέα και την κα Στεφανία, για την αγάπη με την οποία έχουν περιβάλλει το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών !!!

Η συμβολή τους στο πνευματικό αυτό γιορτάσι που ζούμε με τα θαύματα των Χαιρετισμών, στο πνευματικο αυτό Πανηγύρι των Χαιρετισμών που η Κυρά μας ετοίμασε και μας προσκαλεί όλους να μετασχουμε, είναι ανυπολόγιστη, όπως και τους πατρός Δημητρίου Αθανασίου και του αδελφού μας Αντώνη από το agiooros.org, στους οποίους και αναφερθήκαμε και στην προηγούμενη σημερινή μας ανάρτηση !

Και φυσικά οι ευχαριστίες μας είναι σε όλες κι όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ και μας στηρίζετε με τα όμορφα email σας, τις ευχές και προπάντων τις προσευχές σας !
Καλο Ακάθιστο να έχουμε σε τρεις ωρες, Καλο Στάδιο στο υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και Καλη Ανάσταση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.