ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΦΥΜΝΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ" ΞΑΝΑ ΣΤΟ YOUTUBE !!!!

 Οι φίλοι και τακτικοί αναγνώστες του Ιστολογίου των Χαιρετισμών θα θυμούνται την πρόσφατη ανάρτηση μας για την οπτικοποιημένη απόδοση της ραδιοφωνικής εκπομπής "Εφύμνιο στα χείλη" που ειχε επιμεληθεί η αδελφή μας κα Στεφανία Σταματοπούλου , και η οποία "παραδόξως" κόπηκε και αποκλείστηκς  από το YouTube !!!

Δημοσιεύσαμε μάλιστα και σχετική ανάρτηση με την αλληλογραφία μας με τον δημιουργό της εκπομπής που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω 

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΟΠΗΚΕ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ YOUTUBE ????

Σε πείσμα λοιπόν των μεθοδειών του μισόκαλου που τόσο πολύ οχλείται από την διάδοση των Χαιρετισμών και την καθημερινή απαγγελία τους από τα παιδιά του Θεού και της Παναγίας μας, η αδελφή μας κα Στεφανία Σταματοπούλου ανέλαβε εκ νέου το εργώδες εγχειρημα της επανα-οπτικοποίησης ( για δεύτερη φορά ) της ραδιοφωνικής εκπομπής  "Εφυμνιο στα χείλη"  !!

Υποκλινόμαστε για δεύτερη φορά στην καλλιτεχνική ευαισθησία και στην άψογη οπτικοποίηση της αδελφής μας Στεφανιας, που εύστοχα επέλεξε και "έντυσε" με υπέροχο οπτικό υλικό την ψυχωφελή αυτή εκπομπή, που αναφέρεται στα θαύματα των Χαιρετισμών !!

Ούσα Βαστάζα κι η ίδια και συμμετέχοντας στην διάδοση των Χαιρετισμών μοιράζοντας - όπως όλοι μας - τα δωρεάν τευχίδια με τους Χαιρετισμούς η αδελφή μας Στεφανία προσέφερε στο ταπεινό μας ιεραποστολικό έργο για μια ακόμη φορά μέγιστη υπηρεσία, θυσιάζοντας ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς πάρα πολλές ώρες από τον χρόνο της, για την οπτικοποίηση της εκπομπής των Χαιρετισμών !

Όλες οι Βαστάζες αδελφες κι όλοι οι Βαστάζοι αδελφοί της , την ευχαριστούμε από τα τρίσβαθα της καρδιάς μας για την αγάπη της στο κοινό μας έργο και την ανεκτίμητη προσφορά της

Προτρέπουμε μάλιστα όλες κι όλους σας να αφιερώσετε μία ώρα από τον χρόνο σας απολαμβάνοντας αυτήν την ψυχωφελή εκπομπή , τον σύνδεσμο της οποία ς στο YouTube παραθέτουμε στην αγάπη σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.