ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ! ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ !! Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΦΥΜΝΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΝΩΝΤΑ ΣΚΟΠΕΤΕΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!

 Οι φίλες και οι φίλοι τιυ Ιστολογίου των Χαιρετισμών θα θυμούνται ότι ο κος Νώντας Σκοπετέας,ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ψυχωφελών εκκλησιαστικών εκπομπών, την δεύτερη εβδομάδα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής του 2016, αφιέρωσε την εκπομπή του στους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, αναφερόμενος στο Ιστολόγιο μας και εκφωνώντας πολλά από τα παλαιά και νεότερα θαύματα των Χαιρετισμών, που έχουμε κατα καιρούς αναρτήσει στο Ιστολόγιο μας !

Λίγες εβδομάδες αργότερα, μια ευσεβής αδελφή οπτικοποίησε την εκπομπή αυτή - όπως κάνει εξάλλου και με όλες τις εβδομαδιαίες ραδιοφωνικές εκπομπές του κου Σκοπετέα - και την ανέβασε και αυτή στο YouTube !!

Στη συνέχεια δημιουργήσαμε και εμείς ένα σύνδεσμο, ένα link, στην δεξιά πλευρά της Ιστοσελίδας μας ,παραπέμποντας εκεί τους φίλους μας, που θα ήθελαν να την ακούσουν και να την δουν οπτικοποιημένη !

Πέρασε καιρός !

Και ένας αδελφός μας έστειλε email ενημερώνοντας μας, ότι επισκέπτομενος τον σύνδεσμο της συγκεκριμένης εκπομπής στο YouTube, διαπίστωσε ότι είχε απαγορευτεί η εκπομπή της , με πρόσχημα την μουσική υπόκρουση της εκπομπής, αυτή που ακούγεται πάντα στις εκπομπές του κου Σκοπετέα !!

Τό ίδιο διαπιστώσαμε και εμείς ιδίοις όμμασι !

Ενημερώσαμε τον αδελφό μας κο Νώντα Σκοπετέα ότι προφανώς κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με το YouTube με την οπτικοποίηση των εκπομπών του , και σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση του !!

Χαίρετε αδελφοί μου ! 
Θα ενημερώσω άμεσα την αδελφή μας που επιμελήθηκε της οπτικοποίησης ! 
Να αναφέρω μόνο πως τις μουσικές τις είχε ήδη η εκπομπή από την εκφώνησή της ! 
Και σκεφθείτε πως έχουν ανέβει δεκάδες ως τώρα χωρίς πρόβλημα με πανομοιότυπο τρόπο !
 Αυτό δείχνει τον πόλεμο που γίνεται και πρέπει όλους να μας δυναμώνει και να μας διατρανώνει την πεποίθηση της σπουδαιότητας της διάδοσης των Χαιρετισμών της Μητέρας μας !!
Κάποιοι πολύ ενοχλήθηκαν λοιπόν για να βάλλουν μόνο κατά της συγκεκριμένης και μόνο εκπομπής !!!! 
Τίποτα τυχαίο !!
Με το καλό τα Άγια Θεοφάνεια !!
Δείτε αδελφοί μας αγαπημένοι !!
Από τις δεκάδες εκπομπές , με την ίδια μουσική υπόκρουση, ΜΟΝΟ την εκπομπή που αναφερόταν στους Χαιρετισμούς κατέβασαν από το YouTube !!
  
Τα συμπεράσματα δικά σας !!
Πάντως και εμείς δεν κάτσαμε με σταυρωμένα χέρια !
Ο πονηρός κάνει καλά την δουλειά του, κατεβάζοντας την εκπομπή που αναφέρεται στους Χαιρετισμούς της Παναγία μας !!
Και εμείς με την Χάρη της Παναγίας μας και την βοήθεια θεοτοκόφιλων παιδιών Της σας δίνουμε νέο σύνδεσμο, νέο link για να μπορείτε να ακούσετε την όμορφη αυτή εκπομπή "Εφύμνιο στα χείλη" που εκφωνεί ο κος Νώντας Σκοπετέας και στην οποία για μία ώρα αναφέρει πολλά θαύματα των Χαιρετισμών !
Ευχαριστώντας απο καρδιάς τους αδελφούς μας που επιμελήθηκαν το ανέβασμα αυτής της ψυχωφελούς εκπομπής στο Διαδίκτυο, σας ευχόμαστε Καλη Ακρόαση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.