ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ , ΕΚΕΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ !!


Διανύοντας την Τυρινή Εβδομάδα , λίγο πριν την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή που θα ξεκινήσουν κάθε Παρασκευή απόγευμα και για τις πέντε πρώτες εβδομάδες οι Χαιρετισμοι της Υπεραγιας Θεοτόκου, λάβαμε μία πολύ ευχάριστη είδηση από έναν νέο άνθρωπο, φίλο του ιστολογίου μας μα προ πάντων Θεοτοκόφιλο, έναν νέο άνθρωπο που σαν βαστάζος κουβάλαγε πριν λίγα χρόνια, στα μονοπάτια του Αγίου Όρους κούτες που περιείχαν βιβλιαράκια με Χαιρετισμούς της Παναγίας και τα έδινε ευλογία - πάντα και μόνο δωρεάν - σε Σκήτες και Κελλιά στο Αγιο Όρος, μιας και οι Γέροντες στο Περιβόλι της Παναγίας μας και κυρίως πολλοί Πνευματικοί προσφέρουν στους εξομολογούμενους αυτά τα βιβλιαράκια με την προτροπή να διαβάζουν όσο συχνότερα μπορούν τους Χαιρετισμούς, μιας και είναι αυτοί που έχουν πρώτοι διακριβώσει την ανυπέρβλητη προσευχητική αξία των Χαιρετισμών !
Αυτό λοιπόν το νέο παιδί, φίλος του Αγιώνυμου Όρους και παιδί της Παναγιας μας, είχε την φώτιση να καθίσει ολομόναχος -και χωρίς να είναι αυτό το επάγγελμα του - στο υστέρημα του ελεύθερου χρόνου του, να φτιάξει μία ιστοσελίδα για να ακούγεται η φωνή της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος, το www.hellasvoice.net , και μάλιστα μόλο που το site του γρήγορα απεκτησε φίλους και τακτικούς αναγνώστες αρνήθηκε και αρνείται να ενδώσει στο δέλεαρ των χρημάτων και να αναρτεί διαφημίσεις ! 
Όχι !!! Με το υστέρημα των χρημάτων του από την ολιγόωρη επαγγελματική του δραστηριότητα και ενόσω ακομη σπουδάζει, αντί να εκδαπανά τον ευατό του σε άσκοπες ενασχολήσεις, ασκεί μια σημαντική ιεραποστολική δραστηριότητα !
Το βαπτιστικό του όνομα .... Μάριος !!
Τυχαίο  ? Δεν νομίζουμε !!!
Ο ίδιος συνέχεια - και σε εμάς και στους φίλους του - ομολογεί ότι είναι η Χάρη της Παναγίας μας , Της οποίας τους Χαιρετισμούς εδώ και χρόνια καθημερινά απαγγέλει , που τον ωθεί σε κάθε καλο έργο !
Τίποτα δεν θεωρεί δική του προσπάθεια ή απόκτημα !
Τα πάντα τα αναγάγει στον Τριαδικό Θεό που δια της Υπεραγίας Θεοτόκου τα χαρίζει σ αυτόν !
Θεωρούμε ακράδαντα ότι και αυτή του η πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του site ανήκει στα φαινομενικά "μικρά" αλλά ολοφάνερα θαύματα των Χαιρετισμών !
Τα θαύματα που αθόρυβα η Θεοτόκος επιτελεί μέσα στις ψυχές εκείνων που Την αγαπούν και Την χαιρετίζουν καθημερινά με τους Χαιρετισμους Της , που τόσο την ευαρεστούν !
Απτό παράδειγμα ο Μάριος !
Και εμείς με την σειρά μας χαιρετίζουμε αυτήν την πρωτοβουλία του νεαρού μας φίλου και ταπεινά ευχόμαστε ο Θεός δια της Θεοτόκου να την επευλογήσει δαψιλώς, ώστε να φέρει πλούσιους καρπούς και να ωφελήσει ψυχικά τους εν Χριστώ αδελφους μας, προτρέποντας συγχρόνως τους φίλους του ιστολογίου μας να την επισκέπτονται καθημερινά ώστε να δρέπουν και από αυτήν πνευματική ωφέλεια
ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΜΕΥΜΑΤΙΚΟ SITE HELLASVOICE.NET 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.