ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ , ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Με την χάρη του θεού εισήλθαμε είς το σταδιον της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής !!

Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει και η Ακολουθία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο είς τους οποίους είναι αφιερωμένο και το ιστολόγιο μας !!

Εδώ ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει θαύματα, διηγήσεις Αγίων Γερόντων αλλά και αγωνιζομένων Χριστιανών που αποδεικνύουν ότι οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας ενέχουν τεράστια προσευχητική αξία !!

Αν κανείς διαβάσει τις προηγούμενες αναρτήσεις μας θα διαπιστώσει ότι οι Χαιρετισμοί αποτελούν μετα την μονολόγιστη προσευχή του Ιησού, έναν ασφαλή και απλανή τρόπο προσευχής !!

Στην προσπάθεια μας να μην υπάρξει Χριστιανός Ορθόδοξος που να μην έχει στα χέρια του βιβλιαράκι με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας , το ιστολόγιο μας θα αποστέλλει ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον του το ζητήσει καλαίσθητα βιβλιαράκια με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !!

Ιερές Μονές και Ενορίες που επιθυμούν να διανέμουν ΔΩΡΕΑΝ ως ευλογία τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, μπορούν  να μας γράψουν στην παρακάτω διεύθυνση email και θα τους αποσταλούν ΔΩΡΕΑΝ έως και 100 βιβλιαράκια ανά Ιερά Μονή ή Ενορία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Επίσης θα παρακαλούσαμε τους ευσεβείς Ιερείς μας και τους αδελφούς μας που εχουν ακούσει κάποια διήγηση ή θαυμα αναφορικά με την προσευχητική αξία των Χαιρετισμων της Παναγίας μας να μας το αναφερουν στην ίδια διεύθυνση !

             xairetismoitheotokou@gmail.com

Ευχαστε ξανα Καλή Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή !!

Η Υπεραγία Θεοτόκος που τόσο πολύ ευαρεστείται με τους Χαιρετισμούς Της να σκέπει τον καθένα σας ξεχωριστά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.