ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ !!!


Οι Χαιρετισμοι της Παναγιας μας ενεχουν μια ανυπερβλητη προσευχητικη αξια που, δοξα τω Θεω, γινεται πλεον αντιληπτη σε κληρικους και λαικους, που υιοθετουν την ευλογημενη συνήθεια της ανάγνωσης ή απαγγελίας των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, όχι μόνο με το Μικρό Απόδειπνο, αλλά πολλές περισσότερες φορές την ημέρα !!

Και η ευλογημένη αυτή συνήθεια αποτελεί και την καλυτερη απάντηση και μαρτυρία ημών των Ορθοδόξων στους παπικούς, που επαίρονται για την αγάπη τους και την τιμη τους στην Υπεραγία Θεοτόκο, που την αποδεικνύουν - όπως εκείνοι διατείνονται - με το να απαγγέλουν εκατοντάδες φορές την ημέρα το "Θεοτόκε Παρθένε, Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία , ο Κύριος μετα Σου, ευλογημένη Συ εν γυναιξί, κι ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας Σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών"

Αν κανείς ανατρέξει σε αντίστοιχα καθολικά ιστολόγια μπορεί να βρεί εκατοντάδες, χιλιάδες μαρτυρίες θαυμάτων που διατεινονται ότι έχουν βιώσει από την απαγγελία αυτής της προσευχής !!

Και δικαιολογημένα αναρωτιόμαστε !!!

Είναι δυνατόν εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι φορείς της Αλήθειας της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, να αμελούμε την καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών στην Παναγία μας, που έχει διαχρονικά αποδείξει την "σκανδαλώδη" Αγάπη που έχει στα Ορθόδοξα παιδιά Της, και δη σε εμάς τους Ελληνες !!!!

Και να αφήνουμε τους δεινους δοκιμαζόμενους από την παναίρεση του Παπισμού να επαίρονται για το ότι εκατοντάδες φορές καθημερινά με το ροζάριο, απαγγέλουν τον αρχαγγελικό χαιρετισμό ??
Την στιγμή που η ίδια η Υπεραγία Θεοτόκο μας, σε εμφανίσεις Της σε ενάρετους ορθοδοξους οσίους μοναχούς, κληρικους και λαϊκούς έχει επανειλημμένα δηλώσει, το πόσο ευχαριστείτε από τους Χαιρετισμούς Της, που έχουμε την υπέρτατη τιμή να έχουν γραφτεί στην γλώσσα μας !!

Και πολύ περισσότερο την στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται στην δίνη μιας πνευματικής πρωτίστως κρίσεως με εμφανείς οικονομικές διαστάσεις, που μεθοδευμένα έχει εξυφανθεί από τα γνωστά αυτά κέντρα που ματαιοπονούν ευελπιστώντας στον αφανισμό των Ελλήνων Ορθοδόξων !!

Η Παναγία μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Φοβερα Προστασία θα κονιορτοποιήσει τα μυσαρά τους σχέδια και θα αναστήσει από την πνευματική του παρακμή το γένος των Ελλήνων !!

Ας προστρέξουμε όμως κι εμείς στην Αγία Σκέπη Της και ας αναλάβουμε την μικρή αυτή θυσία για Αυτήν που σάρκα δανεισε στον Υιό και Λόγο του Θεού !!
Να διαβάζουμε καθημερινά, πολλές φορές τους Χαιρετισμούς Της, παρακαλώντας Την ταυτόχρονα να μας χαρίσει το δώρο να τους απαγγέλλουμε απ έξω, στην αρχή με την γλώσσα, εκφώνως και μετά νοερώς !!

Γνωρίζουμε περιπτώσεις συνανθρώπων μας, λαϊκών, απλών, καθημερινών ανθρώπων, ου από την στιγμή που ανοίγουν τα μάτια τους, ενόσω πλένονται, όταν ξυρίζονται, οταν ετοιμάζουν το φαγητό αλλά και στον δρόμο απαγγέλλουν τους Χαιρετισμούς στην Παναγία μας, και βιώνουν θαύματα !!

Σας έχουμε αναφέρει περίπτωση έγγαμης μητέρας που καθημερινά, ανελλιπώς απαγγέλει σαράντα, μάλιστα σαράντα φορές, του Χαιρετισμους της Παναγια μας !!

Και να είμαστε βέβαιοι ότι η Υπεραγία Θεοτόκος, αψευδής στις υποσχέσεις Της, θα μας χαριτώνει και εν τω νυν αιώνι και εν τω μέλλοντι !!

Αμήν !! Γένοιτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.