ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΗΓΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ !!


Οι Χαιρετισμοι της Παναγιας μας διαθέτουν ανυπέρβλητη δύναμη !!

Η προσευχητικη αξια των Χαιρετισμων έχει καταστεί γνωστη εδω κι αιώνες, και υπάρχουν απειράριθμες διηγήσεις από Οσίους, που καταδεικνύουν περίτρανα ότι οι Χαιρετισμοι της Θεοτόκου διαθέτουν σωστικη αξία !!

Στην προηγούμενη ανάρτηση μας αναφερθήκαμε στον Καλύμνιο υπερπολύτεκνο ιερέα που στην συνέντευξη του, αποδίδει καθε καλό στην ζωή του στους Χαιρετισμους της Παναγιας, που κάνει καθημερινά με την οικογένεια του !

Είναι εντυπωσιακό να ακούει κανείς από τα χείλη ένος νέου έγγαμου Ιερέα και μάλιστα υπερπολύτεκνου, ότι η ειρήνη στην οικογένεια του, ο φωτισμός των παιδιών του, η όποια επιτυχία στην δουλειά , όλα μα όλα οφείλονται στους Χαιρετισμούς που προφανώς απαγγέλει καθημερινά σπίτι του !!

Η μαρτυρία αυτή του πατρός Μιχαηλ Κουκουβα αποτελεί μια ακόμη επίρρωση του κοινού πλέον μυστικού, ότι οι Χαιρετισμοι στην Παναγια μας κυριολεκτικά μεταμορφώνουν την ζωή του πιστού, ο οποίος με επιμέλεια επιδίδεται στην άσκηση της καθημερινής τους απαγγελίας !!

Το κοινό αυτό μυστικό το βεβαιώνει και ένας ακόμη σύγχρονος Γέροντας, ο Γέρων Ραφαήλ από την Νέα Σκήτη, στην συνέντευξη που είχε δώσει σε ευσεβείς προσκυνητές που τον επισκέφτηκαν στο Ιερό Κελλίον που εγκαταβιώνει στο Άγιο Όρος  !!

Το εντυπωσιακό που θα παρακαλούσα την αγάπη σας να προσέξει στην χαριτωμένη του διήγηση είναι η αναφορά του σε μια Παράδοση που έχει να κάνει με την σωστική αξία που ενέχουν οι Χαιρετισμοι της Παναγιας, οι οποιοι στην κυριολεξία μας εξασφαλουν τον Παράδεισο !

Ο σύνδεσμος που ακολουθεί είναι η ηχητική μόνο παράθεση του συγκεκριμενου αποσπάσματος της συνέντευξης τους για τους Χαιρετισμούς 

ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ 


Αν θέλετε μπορείτε να δείτε μαγνητοσκοπημένη ολόκληρη την συνέντευξη του Γέροντα Ραφαήλ στην οποία και κανει αναφορα για την προσευχητικη αξια των Χαιρετισμων της Θεοτόκου στον ακόλουθο σύνδεσμο !

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.