ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΥΣ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!


Δύο μόλις ώρες πριν το κατώφλι του 2014 και το ιστολογιο xairetismoi.blogspot.gr, το μοναδικό που ασχολείται αποκλειστικά με τους Χαιρετισμους της Παναγιας μας , εύχεται σε όλες και όλους εσάς μία ευλογημένη νέα χρόνια, με κατ άμφω υγεία, πνευματική πρόοδο, μετάνοια και αγώνα !!

Ευχόμαστε η Υπεραγία Θεοτόκος να χαριτώνει δαψιλώς όλες και όλους εσάς, τους αναγνώστες και το Εθνος μας, και να χαρίσει σε όλους μας καλή μετάνοια και προ πάντων το δώρο των Χαιρετισμών της !!!

Οι Χαιρετισμοι της Παναγιας μας έχουν πέρα από την ανυπέρβλητη προσευχητική αξία τους σωστική αξία μιας και αποτελούν - κατα τις μαρτυρίες των Οσίων που παραθέτουμε - ασφαλές μέσο σωτηρίας !!

Εξάλλου η ίδια η Υπεραγία Θεοτόκος έχει δώσει επανειλημμένως - κατά τις εμφανίσεις Της σε Όσιους κληρικούς και λαϊκούς - την υπόσχεση ότι η Ίδια θα αναλάβει να υπερασπιστεί ενώπιον του Φρικτού Κριτηρίου του Υιού και Θεού Της, όσους συνειδητά άσκησαν το ευλογημένο πνευματικό αγώνισμα της καθημερινής απαγγελίας των Χαιρετισμών Της !!

Με την ευχή να αξιωθούμε άπαντες - δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου - τόσο του δώρου Της, δηλαδή της κατά το δυνατόν επανειλημμένης καθημερινής απαγγελίας των Χαιρετισμών Της , όσο και της δωρεάς Της, δηλαδή της μεσιτείας της την φρικτή ώρα της κρίσης μας ενώπιον του Δικαιοκρίτου Ιησού Χριστού, ευχόμαστε εισέτι μια φορά Καλη κι Ευλογημένη Νέα Χρονιά !!

Χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.