ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

ΤΥΠΩΘΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΝΑ ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ !!!


Όταν πριν ένα περίπου μήνα ξεκινήσαμε να συλλέγουμε - κυρίως από το διαδίκτυο - αλλά και από μαρτυρίες φίλων και γνωστών, οτιδήποτε είχε να κάνει με τους Χαιρετισμούς στην Υπεραγία Θεοτόκο , και κυρίως με την προσευχητική αξία των Χαιρετισμών, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την ανταπόκριση σας και τα ενθαρρυντικά email που θα λαμβάναμε, από κληρικούς και λαϊκούς !!!

Μια ευγενική κυρία, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη , μας ζήτησε πριν δεκαπέντε περίπου ημέρες να της εκτυπώσουμε και να της παραδώσουμε ότι υλικό έχουμε συγκεντρώσει, ώστε η ίδια με δικές της δαπάνες να το εκτυπώσει !!

Της δώσαμε σε πλήρη ανάπτυξη και το υλικό που έχουμε συγκεντρώσει και δημοσιεύσει στις αναρτήσεις μας, καθώς και άλλο που συγκεντρώνουμε και σταδιακά θα κοινοποιούμε, αφού φυσικά το διασταυρώσουμε και εξακριβώσουμε την αλήθεια των πηγών που μας το παρέχουν.

Χθες αργα το βράδυ λάβαμε τηλεφώνημα της όπου μας πληροφόρησε ότι η σελιδοποίηση έχει ήδη ολοκληρωθεί και ότι η πρώτη έκδοση του βιβλίου με τίτλο ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ θα δοθεί προς εκτύπωση εντός των ημερών !!

Μας ζήτησε να σας το κοινολογήσουμε όπως επίσης ότι το βιβλίο αυτό, που θα τυπωθεί αρχικά σε 10.000 αντίτυπα και θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ από ορθόδοξα Χριστιανικά Βιβλιοπωλεία, από Ιερές Μονές όπου θα αποσταλεί με έξοδα της ευγενικής δωρήτριας.

Επίσης μας ζήτησε να το αναρτήσουμε ώστε οποιοσδήποτε κληρικός ή λαικός επιθυμεί να λάβει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ένα ή περισσότερα αντίτυπα του βιβλίου ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ να μας γράφει στο xairetismoitheotokou@gmail.com

Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας θα βρίσκονται σύντομα σε κάθε ορθόδοξο σπίτι, και ευχή μας είναι να αντιληφθούν όλοι οι αδελφοί μας την τεράστια προσευχητική αξία τους και υιοθετώντας την ευλογημένη συνήθεια της καθημερινής απαγγελίας ή αναγνώσεως τους, να δρέψουν δαψιλώς τους πνευματικούς καρπούς που ο Κύριος δια πρεσβειών της Θεοτόκου θα τους χορηγήσει !!

Τέλος επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ευγενική κυρία, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, για την τεράστια προσφορά της στην προσπάθεια να γνωρίσουν όλοι οι αδελφοί μας ότι οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας ενέχουν όχι μόνο προσευχητική αλλά και σωστική αξία !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.