ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  - ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. εὐλογημένη, Σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας Σου, ὅτι Σωτήρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ΣΩΣΤΙΚΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥΑπό το αγιώνυμο Όρος επέστρεψαν σήμερα δύο φίλοι του ιστολογίου μας που στις επόμενες ημέρες θα μας διηγηθούν πολλά από τις συζητήσεις που είχαν για τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας με Γέροντες !
 Ακροθιγώς σας αναφέρω για δύο περιπτώσεις που μου αναφέρθηκαν κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία μετά την επιστροφή τους από το Άγιον Όρος !
 Η πρώτη σχετίζεται με την αξια των Χαιρετισμών !
Κατα την ρήση σύγχρονου Γέροντα ( του οποίου το όνομα έχουμε δεσμευτεί να μην αποκαλύψουμε ) οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου δεν ενέχουν μόνο εξαιρετική προσευχητική αξία, αλλά ουσιαστικά σωστική αξία !!
Αναμένουμε διευκρινίσεις σχετικά με αυτό, αλλά το καταθέτουμε στην αγάπη σας, όπως ακριβώς μας μεταφέρθηκε από τον αγαπητό μας εν Χριστώ αδελφό !
Η δεύτερη περίπτωση σχετίζεται με έναν εξαιρετικό χειρουργό που ασκεί το λειτούργημα του σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου και ο οποίος δεν μπαίνει στο χειρουργείο προτού διαβάσει τους Χαιρετισμούς στην Παναγιά μας !!
Και για την περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε σύντομα ( χωρίς εννοείται να κοινολογήσουμε το όνομα του )
Πάντως για μια ακόμη φορά ζητούμε από τους αγαπητούς μας αδελφούς που επισκέπτονται το ιστολόγιο αυτό να μας ενημερώσουν με email στην διεύθυνση xairetismoi@yahoo.com για οποιαδήποτε διήγηση, μαρτυρία Γέροντα ή Γερόντισσας , λαικού ή κληρικού που να αναφερεται στην αξία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο !!
Τέλος επαναλαμβάνουμε ότι για όποιον δεν έχει και επιθυμεί να αποκτήσει βιβλιαράκι με τους Χαιρετισμούς στην Παναγια μας, προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ καλαίσθητη έκδοση τους με μεγάλη γραμματοσειρά που τους καθιστά ευανάγνωστους από όλους !!
Αρκει να μας γραψετε στην παραπάνω διεύθυνση και θα σας αποστειλουμε ως ευλογία τους Χαιρετισμούς της Παναγια μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα !!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.